sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

mu
mu
0 27.06.2015 13:11:22

Akrobat Ajo presegel samega sebe (video)

Če po čem, potem je 20-letni finski dirkaški talent znan po spektakularnih vložkih. No, tokrat je uprizoril najbolj neverjetnega doslej.

Niklas Ajo je na današnji dirki razreda Moto3 na Nizozemskem poskrbel za to, da bo ne glede na razplet boja v elitnem razredu ostal v središču pozornosti. Sicer je osvojil neizstopajoče 17. mesto, toda to mu je uspelo na način, o katerem že v tem trenutku govori ves motoristični (kmalu pa bo tudi preostali) svet. 


V boju za čim boljši položaj je v zadnji šikani izgubil oblast nad motociklom in praktično padel z njega, a na fantastičen način obdržal tako krmilo kot oblast nad vozilom. Do te mere, da ga je uspel usmeriti nazaj na cesto in ga, čeprav ni bil na njem, pripeljati vse do ciljne črte in do veljavne uvrstitve.

Verjetno se ob tem opisu sprašujete, kje je bil med to divjo vožnjo divji Ajo, ki se je že nekajkrat prej izkazal s sanjskimi rešitvami in podobnimi vragolijami. Poleg motocikla se je po zemlji in nato asfaltu vozil po kolenih na način, ki ga ni mogoče opisati in ki ga je mogoče dojeti le s pomočjo spodnjega posnetka.

Članki iz rubrike