volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

sta
sta
0 02.10.2015 18:40:26

Gajser ne želi razočarati navijačev

Motokrosisti za konec sezone v Orehovi vasi, morda tudi Gajser.

Zadnje domače dejanje letos zelo uspešne sezone slovenskih motokrosistov bo v nedeljo na stezi v Orehovi vasi. Na sporedu bo šesta preizkušnja državnega prvenstva Unior MX, morda tudi z najboljšim motokrosistom na svetu v razredu MX2 Timom Gajserjem, ki pa se o nastopu še ni dokončno odločil zaradi poškodbe.

Na predzadnji dirki na poligonu Škedenj pred tremi tedni zaradi obveznosti Tima Gajserja in njegovega očeta Bogomirja sta preizkušnji v kategorijah MX open in mlajši veterani (oba vodilna v teh kategorijah sta bila takrat na svetovnem prvenstvu v Mehiki) šteli le za pokalno tekmovanje, nedeljski nastop mlajšega Gajserja v Orehovi vasi pa je tokrat pod vprašajem zaradi njegove nedavne poškodbe.



A je mladi slovenski mojster motokrosa ta teden, po vrnitvi s turneje mednarodnih dirk (Mehika in ZDA v SP ter francoski Ernee v pokalu narodov) kljub temu, da ima zlomljen prst na levi roki, dejal, da razmišlja o nastopu, saj ne bi rad razočaral zvestih navijačev. Odločitev bo seveda odvisna od počutja pred dirko.

V skupnem seštevku razreda open ima sicer sveži svetovni prvak po petih dirkah 200 točk in s tem neulovljiv naskok, najbližji zasledovalec je Toni Mulec s 137, Oskar Ian Katanec jih ima 131. Odprti pa so še boji v drugih razredih, v MX125 ima Luka Milec 236 točk, Miha Bubnič pa 203, v MX2 pa vodi Jan Pancar z 226, Anej Doplihar jih ima 210.

Značke: mx2, tim-gajser

Članki iz rubrike