volilni-kongres, Matjaž Han Svet24.si

Hanu zaenkrat ni uspelo ustaviti padanja podpore ...

kresovanje, križe 2023 Svet24.si

Bo vreme zdržalo do kresovanja?

1683742182-dsc7277-01-1683742078866 Necenzurirano

Šest ustavnih sodnikov razkrilo dodatne ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

au
au
0 19.09.2016 10:30:01

Michael Schumacher spet hodi? Resnica je precej bolj žalostna

Michael Schumacher
Profimedia
Mar Michael Schumacher res spet lahko hodi? Mar bo nemški zvezdnik res okreval po hudi poškodbi glave? Zdi se, da temu vendarle ni tako.

Potem ko je nemška revija Bunte pred časom sporočila, da Michael Schumacher odlično napreduje in je zdravljenje že dalo prve pozitivne rezultate, so navijači nekdanjega asa formule 1 kakopak od veselja skočili v zrak. Toda resnica je vendarle drugačna, je precej bolj žalostna. Razkril jo je družinski odvetnik, ki je na sodišču vložil zahtevek po varovanju osebnih podatkov nemškega zvezdnika.


Prav na sodišču je moral Felix Damm razkriti, kakšni je dejansko stanje 47-letnika iz Nemčije, to pa je še naprej zelo zaskrbljujoče. Damm je na sodišču zavrnil namige, da Schumacher lahko sam hodi oziroma vsaj naredi nekaj korakov. Poudaril je, da je Schumacher še vedno nepokreten in dodal, da sedemkratni prvak formule 1 ne more hoditi niti ob pomoči terapevtov. Še več, menda niti stati ne more.

Schumacher je leta 2013 na smučanju v Franciji z glavo udaril ob skale, čeprav je nosil zaščitno čelado, pa je pri tem utrpel hude poškodbe glave. Te so tako hude, da Schumacher še vedno potrebuje vsakodnevno oskrbo. Sodišče bo glede pravice družine do popolne zasebnosti glede Schumacherjevega stanja odločalo v mesecu oktobru.

Članki iz rubrike