franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

mu
mu
0 19.10.2016 12:50:59

Hayden namesto Pedrose v Avstraliji

Na dirki elitnega razreda motoGP v svetovnem motociklističnem prvenstvu bo konec tedna v avstralskem Philip Islandu nastopil tudi domačin Nicky Hayden, ki bo nadomeščal poškodovanega voznika tovarniške ekipe Honda Danija Pedroso. Španec se je poškodoval pri padcu na treningu pred prejšnjo preizkušnjo na Japonskem.

Hayden bo tako za svojo nekdanjo ekipo spet nastopil v elitni konkurenci. Svetovni prvak iz leta 2006 je sicer v tej sezoni že imel vlogo rezerve, ko je na preizkušnji v Aragoniji nadomeščal poškodovanega rojaka Jacka Millerja v ekipi Estrella Galicia, dobil pa je eno točko.


Pedrosa si je pri padcu na treningu v Motegiju zlomil ključnico. Operacijo je doma v Barceloni že uspešno prestal, ni pa še znano, kdaj se bo lahko vrnil na steze.

Hayden letos tekmuje za ekipo Honde v prvenstvu superbike, dirkališče na Philip Islandu pa dobro pozna: "Upam, da bo Dani kmalu okreval, želim mu vse najboljše. Zame pa je to nora priložnost, deset let po naslovu prvaka sem v svoji stari ekipi. Hvaležen sem za ponujeno priložnost. Zavedam se, da bo naloga težka, na tem dirkališču vedno odločata vreme in gume, a komaj čakam, da začnemo."

Značke: hayden, motogp

Članki iz rubrike