Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

STA
STA
0 06.02.2016 21:36:32

Djordjevičeva in Babškova zmagali v Ljubljani

Nina Djordjevič
Grega Wernig
Nina Djordjevič (Velenje) je na dvoranskem atletskem mitingu v Ljubljani zmagala v skoku v daljino s 6,25 metra, v troskoku pa je bila najboljša Saša Babšek (Slovenska Bistrica) s 13,28 m. Jan Žumer (Mass)je slavil na 60 m (6,92) in za dve stotinki ugnal Ahaca Moretija (Krka 6,94).

Med članicami je pod osmimi sekundami 60 m pretekla le Tina Slejko (Gorica, 7,85), ki je bila na tej razdalji z ovirami druga (8,89) za Lauro Strajnar (Mass, 8,78). Osemintridesetletni slovenski rekorder Damjan Zlatnar (Mass) je zmagal na 60 m ovire (8,29) pred Petrom Hribarškom (Velenje, 8,40).

"Imela sem kar štiri prestope, ker sem imela težave z ritmom v teku. Nikakor mi ni uspelo sestaviti dobrega zaleta in s tem povezano tudi dobrega skoka. Naslednjo priložnost bom imela v petek v Linzu, kjer bo tudi konkurenca močnejša," je povedala Djodrjevičeva. "Čeprav sem zmagala, pa sem imela ponovno veliko težav in nisem zadovoljna. Dva skoka pa sem naredila kar dobro, a sem na žalost prestopila," pa je pojasnila Babškova.

Članki iz rubrike