komet, španija, ESA Svet24.si

Video: Španci in Portugalci osupnili, na nebu ...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Foto 1 Revija Stop

Maja Monrue: Še vedno verjame, da je v dvoje ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

au
au
0 14.08.2016 17:45:23

Kako je biti mama najhitrejšega človeka na svetu?

Medtem ko jamajški sprinter Usain Bolt načrtuje trojno zmago na olimpijskih igrah v Riu, pa ima njegova mama povsem jasno predstavo, kako bo bilo videti življenje njenega sina po zaključku športne kariere. "Želim si, da bi se ustalil, se poročil in začel načrtovati družino," je Jennifer Bolt zaupala ameriški televiziji CNN.

Takoj ko bo 29-letni jamajški sprinter prenehal tekmovati, bo začel načrtovati družino, je prepričana mama Bolt. Sin Usain naj bi ji to "večkrat" povedal.

Na vprašanje, kako se počuti kot mama najhitrejšega človeka na svetu, je Jamajčanka odgovorila, da jo vedno prevzamejo čustva, ko Usain nastopa, včasih pa tudi zajoče.



"To so solze radosti. Res je neverjeten občutek vedeti, da je najhitrejši človek na svetu tvoj sin," je dodala. "Dajemo intervjuje, hodimo na različne prireditve, ljudje nas ustavljajo na ulici. Res je neverjetno," je zaupala v pogovoru za CNN.

Bolt je tako na olimpijskih igrah leta 2008 kot leta 2012 osvojil zlato medaljo v teku na 100 in 200 metrov kot tudi v štafeti 4 x 100 metrov. S tem ciljem je prišel tudi v Rio.

Značke: bolt, rio, atletic

Članki iz rubrike