andrej-plenković Svet24.si

Plenković zarezal v torto, se bo mastil skupaj z ...

MZ Podzemna zbiralnica 2 Svet24.si

Lične in za oko prijetne, a včasih tudi precej ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

»Turbo anus« Janeza Janše? Takšne argumente ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

au
au
0 06.03.2017 16:50:35

Preprečili mi boste častni krog? No, ne boste mi ga. Nikakor ne (video)

Triindvajsetletna študentka iz Glasgowa se na evropskem dvoranskem atletskem prvenstvu na opozorila organizatorjev ni zmenila.

Laura Muir je na evropskem dvoranskem atletskem prvenstvu v Beogradu osvojila dve zlati kolajni. Najhitrejša je bila v tekih na 1500 in 3000 metrov, toda 23-letna Britanka se je kljub izjemnima dosežkoma v središču pozornosti znašla zaradi nečesa drugega. Zaradi slavja po prvi zmagi na krajši razdalji. Oziroma želenega slavja, ki jih ga je nameravala preprečiti stroga gospa iz evropske atletske zveze. Študentki medicine iz Glasgowa ni dovolila, da bi odtekla častni krog. S pojasnilom, da za to ni časa, da so na sporedu druga tekmovanja, toda zlata Britanka se ni dala. Nekaj časa je sicer premišljevala, kaj storiti, nato pa se za "nadlogo", ki jo je ovirala ni več zmenila in ji preprosto pobegnila, da je lahko uživala v svojem velikem trenutku, kot si je zamislila.

"Rekla mi je, da za moje slavje nimajo časa, vendar sem nemudoma pomislila na to, da je to moja prva medalja in da mi častnega kroga pač ne bodo ukradli. To je bil moj častni krog. Ne, gospe nisem ničesar povedala. Samo teči sem začela, saj sem vedela, da me ne more ujeti," je pozneje ob smehu pojasnila simpatična Laura Muir.

Članki iz rubrike