Annalena Baerbock Svet24.si

Sledi kibernetskega napada na nemško vladajočo ...

ženska Svet24.si

Iskrenost do samega sebe je najboljša ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

tc
tc
0 01.07.2015 20:42:25

V Izoli kikbokserje treniral tudi Dejan Zavec

Kickboxing zveza Slovenije
Minuli konec tedna se je v organizaciji Kickboxing zveze Slovenije že tretje leto zapored odvil Kickboxing kamp Izola, na katerem je sodelovalo več kot sto ljubiteljev te športne panoge iz Slovenije in tujine.

Treninge v športni dvorani OŠ Livade so tudi letos vodili priznani domači in tuji trenerji. V Izolo sta iz znamenite šole Intensive point fight training prišla Emanuele Bozzolani in Gregorio Di Leo, na kampu pa so bili prisotna vrhunska slovenska imena na čelu z Dejanom Zavcem, Tomažem Barado in Igorjem Packom, medtem ko je priznani športni psiholog dr. Marko Tušak po opravljenem testiranju reprezentančnih kandidatov predaval tudi o pomenu psihične priprave športnika na izzive velikih tekmovanj.


"Kikboks je šport, ki se skokovito razvija, zato je za ohranjanje kontinuitete dobrih rezultatov pomladanskega dela sezone za nas zelo pomembno sodelovanje z največjimi trenerskimi imeni, ki lahko našim tekmovalcem z novimi znanji načrtujejo pot priprav na prihajajoča mednarodna prvenstva," pojasnjuje selektor Kickboxing zveze Slovenije Bojan Korošec, ki prav v teh dneh zaključuje reprezentančni seznam.

"Posebej smo veseli, da se nam je letos pridružil tudi naš boksarski šampion Dejan Zavec, s katerim smo že začrtali tudi nadaljnje sodelovanje," je bil navdušen Korošec.

Članki iz rubrike