kitara Svet24.si

Umrl utemeljitelj slovenske kitaristike Tomaž ...

Kourtney Kardashian Svet24.si

Kourtney Kardashian ponosna na telo, ki ji je dalo...

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

jure-podjavoršek Njena.si

Mojster Jure: Žena in otroci so moje življenje

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

ps
ps
0 10.10.2015 13:19:55

Mayweatherju ognjeni zublji uničili štiri drage avtomobile (video)

Reuters
Slaba novica za Floyda Mayweatherja: v požaru so zgoreli štirje njegovi avtomobili. Dobra novica: med njimi ni njegove zadnje pridobitve, 4,2 milijona evrov vrednega Koenigsegga.

Eden najboljših boksarjev Floyd Mayweather, ki je pred mesecem dni po zadnji borbi oznanil konec kariere, v kateri je imel 49 zmag in nobenega poraza, je ostal brez štirih dragocenih jeklenih konjičkov.


Avtomobile je iz Las Vegasa v Miami prevažal tovornjak, nekje na poti v zvezni državi Arizona pa se je vnel in ogenj je zajel vse avtomobile, ki jih je prevažal. Kaj je povzročilo požar, se še ne ve, ve pa se, da so bili na njem tudi štirje "kosi" iz garaže Mayweatherja, dva Rolls Roycea, Bentley in Jeep.

Mayweather, ki je letos samo v znamenitem dvoboju z Mannyjem Pacquiaom zaslužil okrog 90 milijonov evrov, naj bi imel okrog 9 milijonov evrov vreden vozni park, v katerem so med drugim trije Bugatiji, prav toliko Ferrarijev, pa Lamborghini in tako dalje, in seveda tudi najbolj dragocen med njimi, Koenigsegg, ki ga je kupil nazadnje.

Članki iz rubrike