zahi hawass Svet24.si

Resnični Indiana Jones

david cameron, kijev Svet24.si

Britanski zunanji minister z izjavo prestopil ...

matjaz kovacic bobo Necenzurirano

Ne Ljubljana. Da je Maribor izgubil banko, so ...

hisa tomc LJ-pl007 Reporter.si

To so hiše, ki jih evropski poslanci Zver, Tomc ...

doncic Ekipa24.si

Luka Dončić po veliki zmagi: 'Počutim se ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

sveca Ekipa24.si

Groza! Tragična nesreča mladega Slovenca! Komaj ...

nu
nu
0 13.04.2016 08:06:01

Damir Puškar: Razočarani smo, a se lahko pogledamo v ogledalo

Drago Wernig - TAKA
Slovenski futsal reprezentanci se ni uspelo uvrstiti na svetovno prvenstvo.

Po zmagi nad Španijo v Mariboru z 1:0 je sinoči klonila na povratnem srečanju v Melilli z 1:5. "Tekma je bila zelo napeta do zadnjih minut, ko smo imeli Špance še v šahu. Z ne dovolj energije smo želeli pritisniti na žogo, a so dovolj izkušeni, da so nam zabili še dva gola. Težko je bilo igrati brez treh igralcev, ki so okostje te ekipe. Bi pa na tem mestu pohvalil vse igralce, ki so stopili na parket. Igrali so disciplinirano in požrtvovalno. Vesel sem, ker imamo material, s katerim bomo delali in skušali sestaviti dobro ekipo za evropsko prvenstvo 2018!," kljub izpadu ni bil nezadovoljen selektor Andrej Dobovičnik.


Vratar Damir Puškar, ki je blestel na prvi tekmi, ni skrival, da je razočaran, čeprav so Španci veljali za velike favorite: "Razočarani smo, ker smo od te tekme pričakovali več. Potekala je podobno kot Mariboru, le da so tokrat agresivni Španci zabili za 1:0. Njihova zmaga je zaslužena, smo pa pustili več kot le odličen vtis. Vsi so nam čestitali. Bistveno je, da smo dali vse od sebe, mirne vesti se pogledamo v ogledalo. Gremo dalje, vemo pa, da lahko naredimo še kak odmeven rezultat!"

Strelec edinega zadetka za Slovenijo na povratnem srečanju je bil Anže Širok: "To je tekma, po kateri bo ostal grenak priokus. Celo tekmo smo držali visok nivo igre, v zadnjih minutah pa so Španci prelomili na svojo stran. V zadnjih minutah so nam tudi malce moči opešale."

Članki iz rubrike