Mint Butterfield Svet24.si

Izginila hčerka ameriškega milijarderja, ...

duša Svet24.si

Pogovori s pokojnimi ne izčrpajo, ampak pomirijo

gašper bedenčič Necenzurirano

Tonin in Žakelj na policijo prinesla tudi ...

milan kucan sr Reporter.si

Razvnete strasti v SD: Milana Kučana razkuril ...

popovic Ekipa24.si

Velika drama kapetana Celja: Po tekmi z Domžalami...

Simon Vadnjal Revija Stop

Znani obrazi so zelo okoljsko ozaveščeni

luka doncic Ekipa24.si

Luka Dončić je postal del izbrancev in podpisal ...

nu
nu
0 25.04.2016 10:45:09

V Dobovcu se ne gredo več! Izstop iz tekmovanj NZS!

Upravni odbor KMN Dobovca je po lastnih besedah sprejel sklep, ki bo odmeval v športni javnosti.

Po izpadu v polfinalu slovenskega prvenstva proti Proen Mariboru z 2:3 v zmagah se je sestal upravni odbor Dobovca Pivovarne Kozel in izrazil nezadovoljstvo z dogajanjem v tej seriji. "Zaradi vseh neljubih dogodkov, ki so spremljali polfinalna srečanja z Mariborčani, še posebej zadnje, bodo v naslednjih dneh na kanalu You tube pripravljeni za ogled vsi sporni momenti," so zapisali v sporočilu za javnost.

A to je šele začetek. Upravni odbor je sklenil, da zaradi tega Dobovec ne bo odigral dveh tekem za tretje mesto proti Oplastu Kobarid. "Drugi razlog so nepotrebni stroški, na dveh tekmah, v višini cca 1300 evrov, tekmi pa ne prinašata 'ničesar'," pravijo.



In vrhunec šele prihaja. Upravni odbor je namreč skupščini kluba predlagal, da Dobovec izstopi iz vseh tekmovanj NZS. "To je najverjetnejši konec - vsaj začasni -, futsala v Dobovcu, vsaj na državnem nivoju. Tako ugaša eden izmed najstarejših klubov v Sloveniji. Klub deluje 38 let in je stalni prvoligaš polnih 16 let! Člani so osvojili državni pokal, superpokal, štiri druga mesta v pokalu ter deseto mesto v evropi, mladinci pa osem državnih naslovov," pravijo v klubu iz Rogaške Slatine.

Dodajajo še, da je bila takšna odločitev zelo težka in čustvena ter so jo člani sprejeli težkega srca. "A vsi po vrsti zatrjujejo, da ne želijo več delati v SLOVENSKI FUTSAL KUHINJI, dovolj jim je tudi "vzvišenega - arogantnega" početja nekaterih funkcionarjev, ki vodijo slovenski futsal!," je še zapisano v sporočilu, ki ga je UO naslovil na NZS.

Značke: futsal, dobovec, izstop, nzs

Članki iz rubrike