Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

slovenija odbojka najdic planinsec af Ekipa24.si

Kaj se dogaja v slovenski reprezentanci?! Novi ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

sta
sta
0 31.01.2017 22:20:29

Finci padli tudi brez kapetana Osredkarja

Drago Wernig - TAKA
Slovenska reprezentanca v dvoranskem nogometu je z zmago proti Finski s 3:2 uspešno sklenila nastop na mednarodnem turnirju na Poljskem.

Po letu 2014 je bila reprezentanca selektorja Andreja Dobovičnika še drugič najboljša na tem turnirju. Na prvih dveh tekmah so slovenski igralci premagali BiH s 6:3 in remizirali s Poljsko s 6:6.

Slovenska reprezentanca se z naslovom prvaka vrača domov. Na Poljskem se je izkazala. Zadnjo tekmo je odigrala brez Igorja Osredkarja, manjkal je tudi selektor Andrej Dobovičnik. Oba sta se predčasno vrnila v Slovenijo zavoljo promocijskih aktivnosti ob začetku odštevanja za Euro 2018, ki ga bo čez slabo leto gostila prav Slovenija. V Dobovičnikovi odsotnosti je moštvo vodil njegov pomočnik Matej Kavčič.



Srečanje so bolje začeli Finci, ki so povedli v 5. minuti. Do konca polčasa je prevladovala Slovenija, ki je prek Denisa Totoškoviča ujela in prehitela Fince. Prav Totoškovič pa je bil tisti, ki je s tretjim golom na tekmi potrdil slovensko slavje.

"Bilo je zelo težko. Igrali smo brez kapetana Igorja Osredkarja. A so tudi ostali pokazali, da so kakovostni in da se lahko na njih računa. Vidi se, da je pri igralcih prisotne precej borbenosti in želje, saj so to tekme, ki so že izbirne za sestavo ekipe za Euro 2018. Z določenimi zadevami smo zadovoljni, take tekme pa služijo temu, da se vidi, kdo lahko in kdo še ne," je povedal pomočnik slovenskega selektorja Matej Kavčič.

Članki iz rubrike