favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

STA
STA
0 09.03.2017 08:43:59

Roglič pred sredino prvo etapo staknil poškodbo, po njej pa pet šivov

instg
Slovenski kolesar Primož Roglič je tik pred sredinim uvodom v dirko od Tirenskega do Jadranskega morja, ekipnim kronometrom, doživel neprijetno poškodbo, saj je utrpel ureznino na prstu, zaradi katere je dobil pet šivov. Ali in kako bo nadaljeval dirko, v njegovi ekipi LottoNl-Jumbo še ne vedo.

"Bila je nesreča. Zelo sem bil zaposlen, ko sem se vozil na startno rampo, nekdo je nenadoma odprl vrata vozila. Zapeljal sam vanje in si porezal prst. Še vedno sem lahko startal, toda v cilju sem dobil pet šivov," je nesrečo pokomentiral Roglič, ki je na družbenih omrežjih objavil fotografijo poškodovanega prsta in zraven dodal: "Upam, da se bom lahko boril v naslednjih dneh."


"Ekipni kronometer je šel dobro, vozili smo na vso moč. Zdaj bomo čakali in videli, kako se bom počutil, upam, da se bom lahko boril v naslednjih dneh," je za spletno stran svoje ekipe še dodal Roglič, ki si je od dirke od Tirenskega do Jadranskega morja veliko obetal, preizkušnjo svetovne serije si je postavil za enega od glavnih ciljev sezone.

"Kompliment vsem ljudem na dirki in našim kolesarjem. Neverjetno je, kako se je ekipa osredotočila in dobro odpeljala ekipni kronometer. Predvsem zato, ker je dirka od Tirenskega do Jadranskega morja pomemben Primožev cilj," je dodal športni direktor ekipa Addy Engels.

Značke: kolesarstvo, sta

Članki iz rubrike