evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

Tamara Pocak
Tamara Pocak
0 16.03.2015 14:55:16

Slabe: Kotnik je bil s svojo izjavo nespoštljiv

Nikola Miljković
Pred prejšnjim koncem tedna je bilo veliko črnila prelitega na račun srečanja obeh trenerjev – Luke Slabeta in Bogdana Kotnika, ki imata s kluboma, proti katerima sta tokrat igrala, že izkušnje.

 Če na kratko ponovimo: Slabe je konec prejšnje sezone zapustil Ljubljančane in bil nekaj časa brez kluba, veliko bolj sveži pa so spomini na Posojilnico Dob pod vodstvom Bogdana Kotnika, ki je ekipo vodil prve štiri mesece sezone, nato pa po nesoglasju s športnim direktorjem zapustil klub in kmalu sedel na klop Ljubljančanov, ki so se razšli s Tomijem Šmucem.

Čeprav vodi ljubljansko ekipo, je istočasno mojo ekipo uspel pripraviti do te mere, da smo njegovo na polfinalni tekmi premagali in da uspešno igramo. Lahko povem, da je bila ekipa, ki sem jo pred tremi meseci prevzel, v razsulu.

V izjavah pred sobotnim polfinalom je sedanji trener Ljubljančanov večkrat povedal, da je bil on tisti, ki je sestavil in pripravil ekipo iz avstrijske Koroške, in da se zaveda, da njegove varovance čaka težko delo. "Posojilnico Dob sem jaz pripravil, vem, da je dobro pripravljena, organizirana in da nam bo težko," se je glasila njegova izjava po porazu s Kamničani, ko se je že ozrl proti tekmi s svojim nekdanjim klubom.

Njegove besede seveda niso ušle niti Luki Slabetu, s katerim smo se pogovarjali po sobotnem polfinalu in ki je bil z izrečenim vse prej kot zadovoljen, še več, Kotnikova poteza se mu je zdela nespoštljiva.

"Rad bi se zahvalil Bogdanu, saj je glede na svoje izjave v medijih v prvih treh mesecih tako dobro pripravil mojo ekipo, da je bila danes uspešna in zmožna premagati ACH Volley. Čeprav vodi ljubljansko ekipo, je istočasno mojo ekipo uspel pripraviti do te mere, da smo njegovo na polfinalni tekmi premagali in da uspešno igramo. Lahko povem, da je bila ekipa, ki sem jo pred tremi meseci prevzel, v razsulu. Vesel sem, da smo uspeli zmagati," je bil Slabe vidno razočaran nad besedami svojega trenerskega kolega.

Članki iz rubrike