franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

STA
STA
0 24.11.2015 11:11:02

Jerončič se je vrnil v Braslovče

Nikola Miljković
Odbojkarice Braslovč so v ponedeljek zvečer dobile novega trenerja, ki ga zelo dobro poznajo. V Braslovče se je vrnil Zoran Jerončič, ki je braslovške odbojkarice vodil v obeh njihovih prvoligaških sezonah, z njimi pa je osvojil četrto in peto mesto.

V Braslovčah so se na začetku prejšnjega tedna razšli s Slobodanom Nikolićem, ki ni dolgo iskal novo zaposlitev, saj je prevzel odbojkarje ravenskega Fužinar Metala, medtem ko je ekipo na prvi četrtfinalni tekmi pokala Slovenije in derbiju z Luko Koprom vodila pomočnica trenerja Damijana Mihalinec. Vendar v vodstvu kluba niso prav dolgo iskali novega trenerja.


"V ponedeljek zvečer smo se vse dogovorili z Zoranom Jerončičem, ki se na naše veliko veselje vrača v Braslovče," je danes povedal Marjan Kumer, predsednik braslovških odbojkaric, ki so trenutno na sedmem mestu prvenstvene lestvice z istim število točk, devet, kot jih ima šestouvrščena Kema Puconci.

Jerončič ima za sabo bogato trenersko pot, veliko je deloval tudi v sosednji Italiji, Braslovčanke pa bo vodil že na sobotni tekmi 10. kroga 1. DOL za ženske, ko bo mlada braslovška ekipa gostila aktualnega državnega prvaka Calcit Ljubljano.

Članki iz rubrike