favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Kanyne West, Harry in P Odkrito.si

Harry v pedofilski mreži P. Diddyja??!!

novak djokovic Ekipa24.si

Je zaradi tega počilo med Đokovićem in ...

STA
STA
0 25.11.2015 09:11:43

Komel iz Kanala v Bejrut

Nekdanji slovenski odbojkarski reprezentant Alan Komel, ki je na začetku sezone igral za Salonit Anhovo, bo svojo kariero nadaljeval v Libanonu.

Do konca sezone bo igral za Anwar iz Bejruta, ki je njegova četrta ekipa v tujini.

Izkušeni 33-letni Alan Komel se je na začetku sezone vrnil v svoj matični klub, zanj odigral tudi nekaj tekem, vendar je bilo ves čas jasno, da bo ob ugodni ponudbi odšel v tujino. Že pred slabim mesecem dni je kazalo, da bo odšel v Francijo, vendar nato s prestopom ni bilo nič, pred nekaj dnevi pa je dobil mamljivo ponudbo iz Libanona, ki je ni želel zavrniti.



"Podpisal sem za ekipo Anwar. Libanonska liga se bo začela januarja, v februarju naš čaka še arabski pokal, v Bejrutu pa bom ostal do maja prihodnje leto. Anwar je bil v lanski sezoni drugi v domačem prvenstvu, v letošnji je cilj naslov državnega prvaka. Živim v krščanskem delu Bejruta, popolnoma stran od predelov, kjer v medijih poročajo o eksplozijah. V ekipi je tudi Srb Darko Filipas, ki je bil z mano že v Grčiji, ko sem igral za Lamio, trener pa je prav tako Srb Siniša Reljić, ki je bil trener v Budvanski rivijeri, trenutno pa vodi srbsko mlado reprezentanco. Prvi vtisi so zelo dobri, vzdušje v ekipi je odlično," se je iz Bejruta javil Komel, ki je do zdaj v tujini igral za izraelski Kfar Hapoel Masaryk, grško Lamio in italijanskega A-2 ligaša La Nef Castelfidardo, v Sloveniji pa ob Salonitu še za nekdanji Marchiol Prvačino (zdajšnji Go Volley) in nekaj mesecev za ACH Volley.

Za Anwar je leta 2012 igral tudi Jasmin Čuturić, v minuli sezoni pa je v libanonski ligi za Halato igral Saša Gadnik.

Značke: alan-komel, salonit, anwar

Članki iz rubrike