sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

nkbm_bobo Reporter.si

Poraz NKBM: z diletantsko tožbo hotela ...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

poroka-na-prvi-pogled Njena.si

Sta Olga in Bogdan res še vedno par?

tacen kajak Ekipa24.si

Sava zalila del tribun v Tacnu! Močno deževje ni...

sta
sta
0 19.07.2016 22:19:59

Giani k sebi v Verono pripeljal Tončka Šterna

CEV
Slovenski odbojkarski reprezentant Tonček Štern bo svojo kariero nadaljeval v italijanski ekipi Calzedonia Verona, ki jo vodi Andrea Giani, selektor slovenske moške reprezentance.

Dvajsetletni Štern, ki je bil na mladinskem evropskem prvenstvu v Brnu leta 2014 izbran za najboljšega korektorja, slovenska mladinska reprezentanca je osvojila četrto mesto, se bo v prihodnji sezoni skušal dokazati v vrstah Verone.

»Verona je ekipa, ki iz leta v leto napreduje. Sem zelo motiviran in komaj čakam, da se bom podal v novo avanturo. Eden od razlogov, da sem se odločil za Verono, je tudi v tem, da je njen trener Giani, pa tudi sicer so v njenem strokovnem vodstvu ljudje, ki so tudi v slovenski reprezentanci,« je svoj prestop v ekipo, ki jo vodi Giani, za italijanski spletni portal volleyball.it komentiral 195 cm visoki odbojkar iz Slovenske Bistrice, ki je v zadnjih treh sezonah igral za Calcit Volleyball.

Za slovensko člansko reprezentanco je Štern igral na dvanajstih tekmah, svoj debi pa je imel 18. julija 2015, ko je Slovenija premagala Hrvaško.

Članki iz rubrike