sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

robert fico Necenzurirano

Slovaški atentat in Slovenija: nasilje se vedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

aretacija Ekipa24.si

Vklenjen v lisice! Policija po prometni nesreči ...

kmetijaa11 Njena.si

Kmetija: Novi tekmovalci vas bodo prikovali pred ...

luka doncic pljunil Ekipa24.si

Kaj? Luka Dončić je v neposrednem prenosu med ...

Tamara Kedačič
Tamara Kedačič
0 14.10.2016 13:13:17

Giani o reprezentanci Poljske: Da, zanima me

CEV
Bo ali ne bo? To je vprašanje, ki si ga v teh dneh postavlja sleherni navijač slovenske odbojkarske reprezentance ali pa skorajda vsak športni navdušenec v deželi na sončni strani Alp. Vprašanje se seveda nanaša na prihodnost Andree Gianija na klopi slovenske izbrane vrste.

 Po pogovoru z vodilnimi možmi OZS je Andrea Giani svojo odločitev o tem, kakšna bo njegova prihodnost na klopi slovenske reprezentance, preložil na jesen. Dan, ko se bo slovenska odprava na čelu s predsednikom Metodom Ropretom odpravila v Verono, se nezadržno bliža, z Italijanom naj bi pogovori potekali sredi naslednjega tedna, ko bo že kaj več znanega o tem, kaj in predvsem koga lahko pričakujemo na klopi Slovenije prihodnje leto. Ropret je bil pred dnevi optimističen glede Gianijevega nadaljevanja, njegove prihodnosti.

Nato pa so se v boj za Gianija vmešali tudi Poljaki, ki so ostali brez selektorja. Že dolgo časa se je namigovalo, da so dnevi Stephana Antigaja, ki po naslovu svetovnih prvakov pred dvema letoma ni več uspel ponoviti uspehov, šteti. In res je poljska zveza pred dnevi objavila novico, da bo do konca novembra skušala najti njegovega naslednika. Med številnimi imeni se je znašlo tudi ime Andree Gianija. Še več, nekateri poljski mediji so pisali, da se je Giani pripravljen odpovedati Sloveniji in Veroni. Kaj pa na to pravi italijanski strateg? »Zanima me delo s poljsko reprezentanco, ker je zelo močna in je v preteklosti že slavila na vseh velikih tekmovanjih na svetu. Nobene uradne ponudbe poljske zveze nisem prejel. Pred nekaj dnevi sem prebral le to, da je končala sodelovanje s Stephanom Antigajem,« je za poljske medije izjavil trener Verone.

Značke: andrea-giani, poljska

Članki iz rubrike