pasco-kruh Svet24.si

Kruh s podgano? Hvala, a nisem več lačen

evropska unija, evropske volitve Svet24.si

Dolgoletni evropski komisar opozarja na nujne ...

1711376183-dsc0361-01-1711376151675 Necenzurirano

Direktorju bolnice so morali podrejeni delati ...

fake news mediji lazne novice pf Reporter.si

V slovenskih medijih ostajamo samo še mazohisti, ...

jordan cigara Ekipa24.si

Pa to je noro! Neverjetna vila Michaela Jordana, ...

skrito-v-raju, srečanje, oboževalci, igralci, aleja-sky Njena.si

Skrito v raju: Igralci takšne evforije niso ...

ekipa ilek stuhec Ekipa24.si

Kaj je narobe? Slovenci bežijo v tujino! Jih doma...

ou
ou
0 21.11.2016 12:26:20

Vodilni Calcit se je okrepil z Brazilcem

Odbojkarji Calcit Volleyballa, ki trenutno s tekmo več vodijo v 1. DOL za moške, bodo v nadaljevanju sezone močnejši za brazilskega korektorja Maxsona Guilherma Pereiro, ki je pred prihodom v Kamnik igral v Grčiji.

Kamničani so se tako pridružili večini slovenskih klubov, ki v svojih vrstah že imajo vsaj enega tujega odbojkarja. Brez njega sta le še kranjski Triglav in SIP Šempeter.


"Pereria je pred dobrim tednom dni prišel na preizkušnjo. S tem, kar je prikazal na treningih, smo s trenerskim vodstvom ocenili, da bo za našo ekipo predstavljal okrepitev, saj takšnega igralca potrebujemo. Za zdaj dobro deluje tudi kot oseba, igralci so ga dobro sprejeli, kar je za našo ekipo zelo pomembno in upam, da nam bo pomagal pri uresničitvi ciljev, ki smo si jih pred začetkom sezone zadali. Prvi občutki so dobro, želimo pa si, da bi z njim že lahko igrali v prvem krogu pokala CEV, ko se bomo 6. decembra gostovali v Tourus," je ob prihodu prvega brazilskega odbojkarja v Calcit Volleyball dejal trener Gašper Ribič.

Pereira, ki bo v četrtek praznoval 28. rojstni dan, je v začetku sezone igral za grško ekipo Kyzikos Neas Peramou, s katero se je sporazumno razšel, pred tem je 198 cm visoki Brazilec dve leti igral v španski superligi za Electrocash Caceres.

Značke: calcit, odbojka, pereira

Članki iz rubrike