Screenshot_2 Svet24.si

Umrl je Božidar Lapaine, hrvaški oblikovalec ...

spanje, raziskava Svet24.si

Sanje pod nadzorom

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

kozelj ronaldo Ekipa24.si

250 evrov kazni za Janeza, kar pa ne bo šlo iz ...

masterchef, tekmovalci, 10 Njena.si

Master Chef: Jajca usodna za prvega tekmovalca

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

sta
sta
0 20.12.2016 21:08:29

Beltrami zapustil Calcit Volleyball

Odbojkarice Calcita Volleyballa bodo v nadaljevanje sezone krenile brez svojega prvega trenerja Alessandra Beltramija, ki je na lastno željo zapustil dvakratne zaporedne slovenske državne prvakinje. Do nadaljnjega bo ekipo vodil njegov pomočnik Aljoša Jemec.

V soboto je 35-letni Beltrami še vodil aktualne državne prvakinje na prvenstveni tekmi proti Luki Koper, nato pa je igralkam in vodstvu kluba sporočil, da želi zapustiti ekipo. V Ljubljano je prišel v začetku letošnje sezone, pred tem pa je bil dve leti trener Liu Jo Modene.


"Do prekinitve pogodbe je prišlo na željo Beltramija. Za zdaj bo ekipo vodil njegov pomočnik Aljoša Jemec, v čim krajšem času pa bomo skušali najti novega trenerja," je nepričakovan razvoj dogodkov komentiral Gregor Hribar, predsednik Calcita Volleyballa.

Do konca leta odbojkarice Calcita Volleyballa v Bekescsabi na Madžarskem čaka še drugi letošnji turnir v srednjeevropski ligi. V prvi tekmi, 27. decembra, se bodo pomerile z domačim Linamarjem, dan pozneje pa še z Vasasom iz Budimpešte.

Članki iz rubrike