bolnišnica Svet24.si

Družinski zdravniki: Če se to zgodi, bomo kmalu ...

postojnska jama Svet24.si

V 200 letih so vodniki skozi Postojnsko jamo ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

mark cuban pravi mvp pm Ekipa24.si

Provokacija v srbskem jeziku?! Neverjetno, kaj o ...

la-parolaccia Odkrito.si

V tej restavraciji natakarji žalijo goste!!!

ana gros af Ekipa24.si

Navijači kričijo: to je sramota! Zgodovinskih ...

STA
STA
0 30.12.2016 22:22:27

Po maratonskem nizu za konec leta zmaga

Nikola Miljković
Odbojkarji ACH Volleyja so v svoji drugi tekmi drugega turnirja srednjeevropske lige v Myjavi premagali domači Spartak s 3:1 (-31, 18, 17, 23).

V dvoboju ekip, ki sta na turnirju v Myjavi premagali Hypo Tirol Innsbruck, so bili boljši odbojkarji ACH Volleyja, ki so izgubili maratonski uvodni niz, nato pa bili ves čas boljši nasprotnik in se z zmago poslovili od leta 2016. Z njo so tudi prevzeli vodstvo v srednjeevropski ligi, v kateri imajo deset točk, na drugem mestu je slovaška ekipa Bystra SPU Nitra s točko manj, tretja pa je zagrebška Mladost. Vse ekipe imajo po štiri tekme, druga slovenska ekipa v tem tekmovanju, Calcit Volleyball, je s štirimi točkami iz dveh tekem na šestem mestu.

"Osvojili smo tri točke, še zdaleč pa to ni bila naša najboljša predstava. Zgrešili smo veliko začetnih udarcev, tudi s tistimi, ki so šli v igrišče, pa nismo vršili dovolj velikega pritiska in tako nasprotniku omogočili, da je lažje igral. Na srečo smo v obrambi polovili veliko žog in tako dosegli zmago. Na koncu je pomembno, da smo osvojili tri točke in dobro zaključili to leto," je zmago svoje ekipe komentiral Diko Purić.

ACH Volley bo svoj tretji turnir v srednjeevropski ligi igral od 12. do 14. januarja, ko bodo v dvorani Tivoli gostili Bystrino SPU iz Nitre in Calcit Volleyball.



Spartak Myjava - ACH Volley 1:3 (31, -18, -17, -23)

Myjava - Mestna športna dvorana. 500 gledalcev. Sodnika: Gall, Kovar (oba Češka).
Spartak Myjava: Katona 24, Ochodnicky, Vasek, Valo, Konc 9, Kraisl, Hauer 2, Tarabus 5, Durec 9, Ihnat 11.
ACH Volley: Flajs, Kozamernik 6, Kovačič 1, Purić 10, Satler, Pleško, Jurić 3, Kumer, Štern 27, Pokeršnik 9, Buculjević 4, Armenakis 20.

Članki iz rubrike