reševalci gasilci avstrija Svet24.si

49-letnik na stopnišču napadel 50-letnico, jo ...

Dejan Süč Svet24.si

Poslanec Svobode se je zmotil, zato je bil sprejet...

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

rudi in marjetka spor Njena.si

Kako in zakaj je počil Marjetkin in Rudijev ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

sta
sta
0 19.01.2017 20:57:07

Kedačič: Žal nismo mogli več

Odbojkarji ACH Volleyja so v 3. krogu lige prvakov v Stožicah morali priznati premoč Skra Belchatowu. Poljaki so slavili s 3:1.

Zoran Kedačič, trener ACH Volleyja: "Tako kot smo obljubili, smo dali vse od sebe. Dobro smo se borili, žal nismo mogli več. Jasno je, da so v naši igri bile rezerve, manjkal nam je predvsem korektor, kljub slabši igri v napadu se moramo zavedati, da smo naleteli na razpoloženega tekmeca. Bal sem se njihovih serij točk s servisi, teh ni bilo, seveda pa so bili njihovi servisi odlični. Ravno tako obramba, ta je bila na najvišji možni ravni. Lisinac je eden najboljših blokerjev na svetu, potrdilo se je tudi tisto, kar smo napovedovali, da imajo širok nabor igralcev. Njihova postava pa me niti ni presenetila, nanjo smo bili pripravljeni, mogoče smo pričakovali, da bo na blokerskem mestu poleg Lisinca zaigral Klos. A na njihovo igro smo bili pripravljeni, pričakovali smo, da Kureka ne bo v postavi. Na prvih dveh tekmah je bil, toda njihova igra je bila bolj na silo, zdaj pa brez njega igrajo bolj kolektivno. Po dobljenem nizu sem verjel v preobrat, a že, ko sem videl obraze Poljakov, ko so se vračali na igrišče in ko so odigrali nekaj točk, sem vedel, da bo težko. Zdaj moramo dobro analizirati to tekmo in se pripraviti na povratno v Bechatowu. Graditi moramo na tistem, kar je bilo danes dobro, poleg tega pa izkoristiti naše rezerve."

Diko Purič, bloker ACH Volleyja: "Napovedi pred tekmo so se uresničile, gledalci so lahko videli odlično tekmo, mi nismo igrali slabo, a tekmec je bil boljši. V prvih dveh nizih smo imeli svoje priložnosti, bili ves čas blizu, a v končnici nam je zmanjkalo moči, najbrž tudi zbranosti, glave so delovale slabše kot pri Poljakih. O posameznih elementih ne bi govoril, moram reči le, da bi lahko bolje servirali, bolje sprejemali, a to ni bilo odločilno. Kot sem rekel, je bila zbranost v končnicah tista, ki je odločila. Predvsem prva dva niza, zelo žal pa mi je za to, kar se je zgodilo v četrtem nizu. Pred svojimi navijači bodo igralci Belchatowa še bolj motivirani, najbrž tudi bolj sproščeni, zato lahko od njih pričakujemo še boljšo igro. Toda tudi mi znamo igrati bolje, ne bomo se kar predali, menim, da nekaj možnosti vseeno imamo."

Članki iz rubrike