favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

jv_0 Necenzurirano

Kaj se skriva v ozadju nenadnega odhoda direktorja...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

doncic Ekipa24.si

Zaigralo vam bo srce! Ste videli, v kakšni majici...

Ena zadnjih fotografij kralja Karla III., na njegovem obrazu je videti žalost in trpljenje Odkrito.si

Razpad monarhije? Veriga sramotnih neresnic

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

sta
sta
0 01.02.2017 09:47:43

V Belchatowu za drugo mesto v skupini B

Tit Košir
Odbojkarji ACH Volleyja bodo danes v četrtem krogu skupine D lige prvakov skušali presenetiti poljsko ekipo Skra Belchatow, ki jih je pred slabimi 14 dnevi v Stožicah premagala s 3:1 (19, 21, -18, 15). Tekma v Belchatowu se bo začela ob 18. uri.

Čeprav so na prvi medsebojni tekmi v Stožicah osemkratni poljski državni prvaki prišli do zmage, v taboru ACH Volleyja menijo, da se domov lahko vrnejo najmanj s točko. Svoj optimizem gradijo na dobri igri v prvih treh nizih ljubljanskega dvoboja, dobro formo pa so potrdili na zadnjih tekmah domačega prvenstva.

"Mislim, da imamo zelo dobre možnosti, da se domov vrnemo z ugodnim izidom, vendar le, če bomo vztrajali pri svoji igri, ki si jo bomo začrtali in se nam malenkost poklopi servis. Zagotovo pa ne bomo šli v tekmo z mislimi na poraz. Daleč od tega," je pred današnjim obračunom v Belchatowu optimistično razpoložen Zoran Kedačič, trener ljubljanskih odbojkarjev.



Skra Belchatow je v soboto v derbiju domačega prvenstva izgubil z ekipo Asseco Resovia Rzeszow z 1:3, ki jih je tako prehitela na drugem mestu poljske pluslige. V Ljubljani je bil najbolj nevaren srbski bloker Srećko Lisica, toda Francoz na klopi poljske ekipe Philippe Blain ima na voljo vrsto odličnih odbojkarjev.

V prvi tekmi četrtega kroga skupine D je v torek Modena v gosteh premagala Craiovo s 3:0 (16, 19, 18). Z zmago so si italijanski odbojkarji že zagotovili nastop v osmini finala lige prvakov, saj imajo že 11 točk, Craiova je pri štiri, Skra Belchatow in ACH Volley pa jim imata pred današnjim obračunom tri.

Članki iz rubrike