Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

STA
STA
0 18.03.2017 08:30:07

Odbojkarice danes za pokalni naslov, odbojkarji s polfinalnima tekmama

Na zaključnem turnirju odbojkarskega pokala Slovenije v Kranju bodo danes na sporedu kar tri tekme. V moški konkurenci bomo dobili oba finalista, v ženski pa se bodo odbojkarice Calcita Volleyballa in Nove KBM Branika pomerile za letošnjo pokalno lovoriko. Finalna tekma bo na sporedu ob 20.30.

Aktualne državne prvakinje so v petkovem polfinalnem obračunu brez večjih težav premagale Formulo Formis, prav tako pa so se pričakovano v finale uvrstile branilke pokalnega naslova, ki so bile boljše od Volleyballa Ljubljane. Mariborčanke bodo tako "lovile" že svojo šestnajsto pokalno lovoriko, Ljubljančanke pa tretjo. V lanskem finalu so bile boljše bankirke, ki so v letošnji sezoni že štirikrat premagale Calcit Volleyball.

Že ob 14. uri pa se bodo v polfinalu moškega zaključnega turnirja odbojkarji ACH Volleyja srečali s Krko. V tej tekmi so Ljubljančani, ki so do zdaj v pokalnem tekmovanju slavili devetkrat, izraziti favoriti, veliko težje delo pa bodo v drugem polfinalnem srečanju, ki se bo začelo ob 17. uri, imeli branilci naslova, odbojkarji Calcita Volleyballa. Domačin turnirja Triglav Kranj je v letošnji sezoni v domačem prvenstvu že premagal tako Kamničane kot Ljubljančane, pred svojim navijači pa bodo naredili vse, da bi se prvič v zgodovini kluba uvrstili v finale pokala Slovenije.

Značke: odbojka, pokal

Članki iz rubrike