nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Foto 1 Revija Stop

Maja Monrue: Še vedno verjame, da je v dvoje ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

STA
STA
0 24.05.2017 14:38:08

Nadarjeni slovenski odbojkar se seli v močno poljsko ligo

www.alesfevzer.com
Enaindvajsetletni slovenski odbojkarski reprezentant Matej Kök bo v prihodnji sezoni igral za ekipo MKS Bedzin, so danes zapisali na spletni strani poljskega prvoligaša.

Kök je svojo odbojkarsko pot začel v mariborski ekipi Galeja Vega, vendar je že od kadetske kategorije naprej igral za kranjski Triglav, s katerim je v letošnji sezoni državno prvenstvo končal na tretjem mestu, s Kranjčani pa se je uvrstil tudi na zaključni turnir pokala Slovenije.


Z mladinsko reprezentanco je leta 2014 v Ostravi osvojil četrto mesto, leto dni pozneje pa na svetovnem prvenstvu v Mehiki sedmo. Lani ga je takratni selektor Andrea Giani uvrstil na širši seznam kandidatov za nastop v članski reprezentanci, Slobodan Kovač pa ga je letos uvrstil med štirinajsterico, ki bo danes v ljubljanski dvorani Stožice začela kvalifikacijski turnir za uvrstitev na SP 2018.

"Matej Kök je eden najbolj nadarjenih slovenskih odbojkarjev, kar dokazuje tudi to, da bo pod vodstvom Slobodana Kovača igral v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo," so ob prihodu 196 cm visokega sprejemalca zapisali na spletni strani ekipe MKS Bedzin, ki je lani v poljski plus ligi zasedla 11. mesto.

Značke: odbojka, sta

Članki iz rubrike