Nova predsednica republike Nataša Pirc Musar Svet24.si

Tudi Nataša Pirc Musar podpira Pahorja

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

občina-ruše, urška-repolusk Necenzurirano

Policija preiskuje, kako je štajerska občina ...

jansa orban fb2 Reporter.si

Večni si želijo biti le avtokrati: v Moskvi, v ...

pogacar Ekipa24.si

Tadej Pogačar pred Girom izpostavil ...

jure-podjavoršek, mojster, delovna-akcija, otroci, družina Njena.si

Mojster Jure o vzgoji otrok: V življenju se bodo ...

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

STA
STA
0 18.11.2023 20:35:58

To pa je presenečenje: Kamničani so brez Mujanovića doživeli hladen tuš

Calcit Volley
Odbojkarji Calcita Volleyja v osmih krogih državnega prvenstva niso oddali niti niza, v devetem, na gostovanju pri Hiša na kolesih Triglavu v Kranju, pa niso izgubili samo niza, ampak tekmo, izid je bil 3:2. Kranjčani so povedli z 2:0, Kamničani so sicer izenačili, a izgubili odločilen peti niz.

Kljub temu pa so s točko še vedno sami na vrhu prvenstvene razpredelnice, pred ACH Volleyjem imajo točko prednosti.

Zadnja dogajanja okoli kamniškega reprezentanta Nika Mujanovića, ki želi zapustiti klub in oditi v tujino, kar pa mu vodstvo kluba ne dovoli, je ob napornem ritmu tekem očitno na igralcih pustilo nekaj posledic. Tekmo v Kranju so začeli nezbrano in Kranjčani so dokaj zanesljivo dobili prva dva niza. A Kamničani so se nato vendarle zbrali in dokazali, da lahko tudi brez svojega prvega korektorja - Mujanovića tudi tokrat ni bilo v ekipi, igrajo dobro.



Sredi tretjega niza so se povsem razigrali in gladko prišli do izenačenja. Toda Kranjčani še niso rekli zadnje besede. Čeprav so v "tie breaku" že zaostajali s 4:7 in 5:8 se niso predali, Calcit ujeli, po zaostanku z 12:13 pa po zaslugi napak tekmecev prišli do prestižne zmage.

Odlični, precej boljši od tekmecev so bili v bloku, z njim so dosegli 13 točk, Aljoša Snedec pet, Uroš Tučen štiri, Đorđe Jovović, z 19 točkami najučinkovitejši v kranjski vrsti, pa tri. Na drugi strani jih je Mujanovićeva zamenjava Lazaro Brunet prispeval 27 točk, zatajili pa so predvsem blokerji, očitno pa gostujoči trener Mladen Kašić ni bil zadovoljen tudi z igro podajalca Uroša Planinšiča, zamenjal ga je v drugem nizu.

Značke: odbojka, dp

Članki iz rubrike