pokol-v-šoli-vladislava-ribnikarja, obletnica-pokola Svet24.si

Srbija pred obletnico krvavega poboja v beograjski...

azijski sršen, invazivna vrsta Svet24.si

Škodljivi azijski sršen je že pri naših ...

kres, ogenj, prvi-maj, kresovanje Necenzurirano

Živel 1. maj ali kako normalizirati nenormalno

hisa brglez-pl016 Reporter.si

Hiše, avti in bančni računi evropskih ...

doncic Ekipa24.si

Kakšen odgovor Luke! Je kdo dvomil vanj? Vsem je ...

Resno? Je on tisti, zaradi katerega bo planet uničen? Odkrito.si

Nas bo Elon Musk pokončal?

sekulic slovenija af Ekipa24.si

Tole je očitno menjava za Mika Tobeyja! Američan...

STA
STA
0 27.01.2024 22:15:34

Calcit in ACH se nista namučila

alesfevzer.com
V zeleni skupini 1. DOL Sportklub za moške sta bili danes na sporedu le dve tekmi, saj bo obračun med Hišo na kolesih Triglavom in Mariborom v nedeljo. Vodilni ekipi prvenstva Calcit Volley in ACH Volley se nista namučili, gladko sta ugnali Panvito Pomgrad in Fužinar Sij Metal, na obeh tekmah je bil izid 3:0.

Nekaj težje delo so vendarle imeli vodilni Kamničani, ki so gledalcem predstavili novo okrepitev, bolgarskega korektorja Dimitra Dulčeva. Sobočani so tekmo dobro začeli, a sredi drugega niza vendarle dopustili, da se odlepijo. V drugem nizu izenačenega boja ni bilo, v tretjem pa so bili gosti spet enakovredni do njegove polovice, a gostitelji kakšnega podaljšanja tekme niso dovolili.

"Zadovoljen sem, da smo tekmo odigrali resno, brez podcenjevanja, sicer s kakšno napako več v bloku, do česar je prišlo v trenutkih, ko smo bili premalo agresivni. Z Brunetom smo bili ves čas nevarni na servisu, igralci so se držali dogovora. Poznalo se je tudi, da je Dulčev novinec v ekipi, želel je vse narediti brez napake, zato je bil preveč napet, ampak tudi to se bo v nadaljevanju sezone izboljšalo. Vsekakor je to dobra najava za sredino tekmo z ACH Volleyjem. Če bomo želeli končnico začeti s prvega mesta, bo vsaka tekma v modri skupini zelo pomembna," je dejal trener Kamničanov Mladen Kašić.



Če je Calcit še naletel na manjši odpor tekmecev, to ne velja za ACH Volley. Videti je bilo, da so Korošci v Ljubljano prišli z belo zastavo, ves čas tekme je bil na igrišču enosmeren promet, pa čeprav so domači naredili kar 18 napak pri servisih. Trener Radovan Gačič je lahko ponudil priložnost za igro tudi igralcem s klopi, ki pa tako kot soigralci na vsej tekmi niso prejeli niti enega bloka in niti enega asa.

"Mislim, da danes ni bilo nobene dileme o tem, kdo je bil boljši na terenu. Veseli me, da so priložnost na igrišču dobili praktično vsi igralci in da so jo vsi tudi odlično izkoristili," je bil po tekmi kratek Gačič.

Značke: odbojka, dp

Članki iz rubrike