Aleksa Balašević Svet24.si

Balaševićev sin obžaluje vse, kar je storil v ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Foto 1 Revija Stop

Maja Monrue: Še vedno verjame, da je v dvoje ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

gv
gv
0 28.01.2016 09:35:42

Ker je imel preveč bujno pričesko

Golf velja za eliten šport in v katerem morajo biti tekmovalci pozorni na vsako malenkost.

Golfa se je v zadnjih letih prijel sloves športa za elito in bogataše. Stroga pravila v tem športu mnogi primerjajo s tistimi v teniškem Wimbledonu, kjer morajo biti tekmovalci pozorni tudi na najmanjše podrobnosti.

PGA je ena najstarejših športnih organizacij, ki s svojimi različnimi prijemi in pravili uspešno skrbi za velik ugled tega športa, nekaj takšnega pa je na lastni koži občutil tudi vzhajajoči belgijski golf zvezdnik Thomas Pieters. Slednji se je prek družabnega omrežja "pritožil" nad posegom, za katerega je poskrbela PGA.

pieters 1

Pieters je profesionalec od leta 2013, zadnja posodobitev njegovega profila na uradni PGA-jevi strani pa je dvignila malce prahu. Urednikom je namreč poslal svojo fotografijo, ki so jo nato za objavo malce priredili. Njegovo bujno pričesko so dodobra popravili in številne kodre enostavno odstranili. "PGA Tour očitno ne mara mojih kodrov, zaradi česar so mi jih računalniško odstranili," je potožil 24-letni igralec golfa.

Odzvalo pa se je tudi vodstvo organizacije, ki je dejalo: "Povsem običajno je, da se fotografije pred objavo nekoliko popravi, pri Thomasu pa smo verjetno malce pretiravali. Fotografijo smo bolj približali originalu, vseeno pa je potrebovala določene popravke. Nikogar nismo hoteli prizadeti in menimo, da ima Thomas odlično pričesko."

Značke: golf, thomas-pieters

Članki iz rubrike