požar avto hiša Svet24.si

V požaru v Radljah ob Dravi uničeni osebni ...

Johnny Deep Svet24.si

Johnny Depp na britanski premieri presenetil z ...

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

ruska propaganda rusija Reporter.si

Na spletnem portalu RTV Slovenija Putinovih trolov...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

kolo sreče Njena.si

Znani tekmovalec kviza pokvaril slavno Kolo sreče

doncic Ekipa24.si

Prihajajo Luka 3! Dončić bo kmalu predstavil ...

eč
0 05.02.2016 18:24:13

Potem ko je pretepel dekle, mu je oče sporočil: Kmalu boš umrl!

Profimedia
Johnny Manziel je bil nekoč Johnny Football. Zdaj je zgolj še Johnny Problem.

Pravijo, da je norost mladost. In to še kako drži, prav tako s tem ni nič narobe. Težava pa nastopi, ko se norost nadaljuje tudi v letih, ko bi se človek že moral vsaj malce zresniti. Johnny Manziel je res star šele 23 let, a bi se moral glede na svojo vlogo obnašati precej bolj odgovorno, kot se. Se pa tako, da v tem trenutku sodi med bolj kontroverzne ameriške športnike. Quarterback kluba Cleveland Browns iz lige NFL v ameriškem nogometu ima že nekaj časa ogromne težave z alkoholizmom, zdaj pa so mu stvari očitno povsem ušle iz nadzora.

Potem ko je pred meseci v vinjenem stanju pretepel dekle in sta se mu kasneje za sodelovanje zahvalila tako agent kot tudi marketinška agencija, ki sta skrbela za njegovo kariero, je najhujša novica sledila s strani njegovega kluba. V Clevelandu so se odločili, da ga bodo 9. marca odslovili, razlog za to pa se v prvi vrsti skriva v njegovih težavah.



Vse skupaj je sicer sila nadarjeni športnik, ki sodi med bolj nadarjene nogometaše, hkrati pa je bil leta 2014 izbran tudi na naboru bejzbolske lige MLB, pahnilo še bolj v objem alkoholizma. In zdaj naj bi bilo stanje tako resno, da se je javno oglasil kar njegov oče. "Resnično verjamem, da če mu nekdo ne bo poiskal takojšnje pomoči, potem ne bo dočakal svojega 24. rojstnega dneva," je Paul Manziel povedal ameriškim novinarjem in dodal: "Že dvakrat sem ga skorajda rotil, naj odide na zdravljenje, toda obakrat me je zavrnil. Res se bojim, da bo kmalu umrl."

Toda Manziel mlajši, za katerega v Združenih državah Amerike že pravijo, da se je zaradi svojega neprimernega obnašanja spremenil v nogometaša, ki se ga nihče noče niti dotakniti, odgovarja: "Sem povsem v redu. Z mano je vse v najlepšem redu. Vem, da sem se morda malce preveč zabaval, toda zdaj moram le spraviti svoje telo v red. Z mislimi sem stoodstotno pri nogometu."

Značke: nfl, johnny-manziel

Članki iz rubrike