tovornjakar Svet24.si

Tovornjakar vijugal mimo Celja, kriva je bila ...

Ijen Svet24.si

Turistka zgrmela 70 metrov v krater aktivnega ...

Vežnaver Necenzurirano

Afera sodna stavba: ko je država plačala ...

ljudmila novak pl Reporter.si

Ljudmila Novak: »Če nekdo stokrat pove, da sem ...

620-24-reli1 Ekipa24.si

Grozljivka na reliju! Vsaj sedem mrtvih, 21 ...

Tekmovalci Kmetija 2023 Njena.si

Tekmovalka Kmetije se je poročila

pogacar Ekipa24.si

Kocine pokonci... Poglejte, komu je Pogačar ...

ue
ue
0 27.07.2016 18:37:24

Schumacherjevi pred bankrotom

Michael je poškodbe utrpel med smučanjem v francoskih Alpah. Smučal je brez čelade.
Reuters
Zaradi velikanskih izdatkov za zdravljenje nekdanjega asa formule ena Michaela Schumacherja, mora njegova družina prodajati imetje.



Toda cela družina se še naprej bori za to, da bi Schumi kljub vsemu okreval. Čeprav je zdravljenje izjemno drago, pa družina naredi vse, da bi imel nsrečni Michael najboljšo mogočo oskrbo, ki seveda vključuje zdravila, specializirano zdravstveno osebje in posebno rehabilitacijo.  
Nemški mediji pišejo, da stane tedenska oskrba za Michaela okoli 140.000 evrov. Zaradi velikih stroškov je žena Corina začela prodajati družinsko imetje. Do zdaj so prodali vilo na Norveškem, zasebno letalo, naprodaj pa je tudi Michaelov mercedes, ki je vreden 120.000 evrov. Ob tem je Corina začela tudi s prodajo umetniških del in dragega pohištva. Michaelova družina se noče pojavljati v javnosti in nje daje nobenih izjav, toda po navedbah nekaterih medijev so v precej težki finančni situaciji. Dodatno pa vse skrbi tudi to, da zdravljenje ne daje vidnih rezultatov.  
Schumacher se je poškodoval 29. decembra 2013 na smučanju v francoskem Meribelu, ko si je pri padcu poškodoval glavo. Najprej je bil v bolnišnici v Grenoblu, zdaj pa okreva na domu v Švici.

Članki iz rubrike