favorskaya Svet24.si

Ruske oblasti aretirale novinarko, ki je pokrivala...

Natasha Diddee Svet24.si

Priljubljena blogerka leta živela brez želodca, ...

1663812312-036mv Necenzurirano

Kakšna stavka? Največja zasebna klinika podira ...

kucan drnovsek bobo Reporter.si

Kučanova huda napaka: Drnovška je imel za ...

ronaldo 11 Ekipa24.si

Avtor selfija v velikih težavah: zaradi vdora na ...

ela mei2 Njena.si

Skrito v raju: 'Ela' nenadoma vidno spremenjena?

ronaldo sesko lv Ekipa24.si

Srbi zaradi Slovenije že trepetajo pred evropskim...

zf
zf
0 30.08.2016 10:15:53

V Postojni drugi krst Zelene dvorane

Nik Švara bo močan adut domačega moštva.
Zdenko Fajdiga
Ob otvoritvi prenovljene Zelene dvorane v Postojni bodo 3. in 4. septembra priredili kakovosten mednarodni turnir za starostno kategorijo mlajših članov, med katerimi bodo udeleženci v osmih ekipah iz treh držav.

Med gosti iz tujine bodo iz Hrvaške tekmovale ekipe Reke, Čavel in Crikvenice, pa Ruma in Sombor iz Srbije, selekciji Ljubljane in Sežane ter zasedba domačega kluba Postojnska jama.

"Prenovljeno balinarsko dvorano, sedaj eno najlepših na Primorskem, bomo slovesno in ob prisotnosti uglednih gostov predali namenu na mednarodnem turnirju. Veseli smo, da smo zbrali tako kakovostno zasedbo, škoda, da so odpovedali Monačani. Mladi balinarji, mnogi med njimi tudi državni reprezentanti, se bodo pomerili v treh disciplinah, v dvojici, štafeti in natančnem zbijanju. Seštevek točk bo dal skupnega zmagovalca. Upamo, da se bodo tudi naši v tej močni konkurenci dobro odrezali, hkrati pa pričakujemo tudi večje število gledalcev," je pred turnirjem povedal Pavel Švara.

Turnir se bo začel v soboto ob 8.30, slovesna otvoritev dvorane bo ob 11. uri, ki jo bo odprl postojnski župan Igor Marentič.

Članki iz rubrike