pri belokranjcu Svet24.si

Podnevi jih ne vidijo, ponoči pa se vsi ...

los Svet24.si

70-letnik se je plazil po grmovju, a ni preživel ...

1689072487-dasgeghwff-24-1689072293032 Necenzurirano

Nekdanji šef Darsa dela za Bojano Beović

kaloh irgl logar Jure Klobcar Reporter.si

Nižje plače za Logarja in upornike iz SDS: ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Prepričan, da je kopija očeta Odkrito.si

Trdi, da je nezakonski sin Kralja Karla III. in ...

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

STA
STA
0 20.06.2017 12:06:20

V sredo morda že znan vaterpolski državni prvak

Reuters
Kranjski bazen bo v sredo ob 20.45 gostil morebitno zadnjo tekmo letošnjega finala državnega prvenstva v vaterpolu. Vaterpolisti Slovana Ljubljane po treh tekmah finala proti kranjskemu Triglavu vodijo z 2:1 v zmagah, ekipi igrata na tri zmage.

Ljubljančani so obakrat zmago dosegli na svojem bazenu Kodeljevo v Ljubljani, oba dvoboja sta bila tesna, saj so gostitelji prvič zmagali s 6:5, drugič pa so jim zmago po izenačenem rednem delu na 8:8 prinesli šele kazenski streli, izid je bil 13:12.


Izkušenost na eni in mladost na drugi strani obetata zanimiv dvoboj, saj so na drugi tekmi v Kranju zmagali mladi iz AVK Triglava, razlika pa je bila dva zadetka (6:4). Na prvi in tretji tekmi v Ljubljani so bili v prednosti Kranjčani, a je obakrat do preobrata prišlo v tretji četrtini, ko so Gorenjci naredili preveč napak, ki pa so jih veliko bolj izkušeni Ljubljančani znali izkoristiti in obrniti rezultat.

A Kranjčani so se prav gotovo iz dosedanjih obračunov nekaj naučili in v sredo stavijo na lastno zmago. V tem primeru bi o prvaku lahko odločala peta odločilna tekma, ki je napovedana za soboto v Ljubljani.

Značke: vaterpolo, dp

Članki iz rubrike