franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

tp
tp
0 07.04.2015 13:30:44

Ta veseli dan ali tretji igralec sveta se ženi

vszi
Andy Murray bo hitro pozabil na poraz v finalu turnirja v Miamiju, ta konec tedna ga namreč čaka pomemben korak.

Korak, ki ni niti malo povezan s teniškimi loparji in žogicami. Otok je namreč v velikem pričakovanju poroke Andyja Murrayja, po najnovejši svetovni lestvici spet tretjega igralca sveta. A tisti, ki so na Škotovi poroki pričakovali poplavo teniških zvezdnikov, nekateri so kot njegovo pričo pričakovali celo prvega igralca sveta Novaka Đokovića, so ostali razočarani.


Tenisač bo namreč organiziral poročno slavje v družinskem in prijateljskem krogu. "Nimam nobenih zvezdniških prijateljev, s Kim sva povabila ljudi, ki so nama blizu, ljudi, s katerimi preživiva veliko časa. Tako sva določila seznam gostov. V tem trenutku je vse pod nadzorom. Predvidevam, da se bo nekaj stvari še našlo zadnji hip, toda nič nujnega," je o poročnem načrtovanju spregovoril Murray, ki je večino obveznosti prepustil nevesti. "Skušal sem ji pomagati, ko me je potrebovala, toda to ni bilo pogosto. Sodeloval sem pri okušanju hrane in pijače, v tem sem res užival, čeprav si nisem predstavljal, da bom."

Teden pred poroko bo Murray preživel na Škotskem, po poroki pa se bo odpravil na treninge v Barcelono. Za medene tedne bo za mladoporočenca čas po sezoni. 

Članki iz rubrike