stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

drama prenova-pl Reporter.si

Namesto države bo služil zasebnik: 2,55 milijona...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

parfumi Ekipa24.si

Kamera ujela znanega in uglednega slovenskega ...

tu
tu
0 06.12.2016 22:21:47

URADNO: Đoković in Becker sta se razšla

Reuters
Po treh letih uspešnega sodelovanja sta se razšla trener in igralec. Boris Becker in Novak Đoković. Srbski teniški igralec je dejal, da sporazumno.

Dvanajstkratni zmagovalec na turnirjih za Grand Slam je Nemca angažiral in vključil v svojo ekipo leta 2013, v času njunega skupnega dela pa je osvojil ravno polovico prej omenjenih lovorik. Ob tem še 19 preostalih turnirjev.

"Skupaj sva se odločila, da se razideva. Cilje, ki sva si jih zadala na začetku sodelovanja, sva v popolnosti izpolnila. Zahvaljujem se mu za vse, kar je naredil. Za ekipno delo in predanost. Na drugi strani so moji načrti povezani z ohranitvijo vrhunske ravni igre. Obenem si moram postaviti nove cilje, urnik za naslednjo sezono in zatem sprejeti odločitev, kako naprej," je dejal Đoković.



Srb, ki bo leto 2016 končal kot trenutno številka dve na lestvici ATP, se je za to potezo odločil, ker je od zmage na Odprtem prvenstvu Francije, ki ga je osvojil prvič v karieri, njegova forma padla.

Pred dnevi je tudi Nemec namignil, da kmalu verjetno ne bo več v trenerskem štabu Đokovića. "Res sem užival v teh treh letih. Dobro sem se počutil in tudi v prihodnje bom skušal delovati na enak način. Ničesar ne obžalujem. To je bila neverjetna dogodivščina," je dejal Becker.

Članki iz rubrike