900469_089-cigareti2 Svet24.si

Kadili bi kot Turki, vendar ne bi plačali

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

vucic kavcic INSTAGRAM Reporter.si

Aleksandar Vučić skrivoma obiskuje Slovenijo: na...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

vladimir-tintor Njena.si

Zgodil se je preobrat, snema se 4. sezona Botrov

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

tu
tu
0 19.01.2017 12:13:09

Nenavadno: Najprej je šel v trgovino kupiti opremo, nato je izločil Čilića

Reuters
Enega prvih večjih presenečenj na OP Avstralije je pripravil Dan Evans, ki je v drugem krogu v štirih nizih izločill sedmega igralca sveta Marina Čilića.

Evans se je prvič v karieri uvrstil v tretji krog turnirja v Melbournu, kjer se bo pomeril z Bernardom Tomicem. Zmago nad Čilićem je označil za največjo v karieri.


Le malokdo pa verjetno ve, da 26-letni britanski tenisač trenutno preživlja precej nenavadne čase, vsaj, kar zadeva profesionalni šport. Decembra je namreč ostal brez opremljevalca, potekla mu je pogodba z Nikom in še nima novega opremljevalca. To pomeni, da ostal brez primerne športne opreme za igranje na najvišji ravni.

Tako je na dvoboju s Čilićem nastopil v majici in hlačkah, ki jih je malo pred tem kupil v trgovini. "Pred nekaj dnevi sem šel v trgovino in si kupil nekaj povsem običajnih oblačil. MIslim, da je bilo v soboto ali nedeljo, kupil sem 18 majic, ki stanejo 14 evrov. Včeraj sem se vrnil v trgovino in jih kupil še nekaj. Lahko rečem, da niso ravno najboljše kakovosti, niti za potenje, niti za pranje. Proti Čiliću sem nosil samo eno majico, tako da sem dober do petka," je dejal trenutno 51. tenisač s svetovne jakostne lestvice.

Članki iz rubrike