Bankomat Svet24.si

Ste ostali brez gotovine, vaša bančna kartica pa...

merkur 1 Svet24.si

Intuitivni čas retrogradnega Merkurja obrnimo ...

borut petek Necenzurirano

Nekdanji Janšev zaupnik je zdaj milijonar. Kdo ga...

grims cerkev-kriz mora bit-facebook Reporter.si

Kako Cerkev omogoča predvolilno kampanjo Branka ...

nika kriznar 24 af Ekipa24.si

Pravljica Nike Križnar! Naša skakalka razkrila ...

andrej-hofer 1 Njena.si

Razočaranje za gledalce: Andrej Hofer ne bo ...

luka doncic Ekipa24.si

Uau! Luka razkril, koliko avtomobilov ima trenutno...

STA
STA
0 16.03.2017 09:49:25

Đoković moral priznati premoč Kyrgiosu, Nadal pa Federerju

Reuters
Srbski teniški igralec Novak Đoković je moral v četrtem krogu turnirja v Indian Wellsu z nagradnim skladom 7,9 milijona ameriških dolarjev priznati premoč Avstralcu Nicku Kyrgiosu. Drugi nosilec, ki je na tem turnirju slavil leta 2014, 2015 in 2016, je proti Avstralcu izgubil s 4:6 in 6:7 (3).

Đoković je poleg zmag med letoma 2014 in 2016 pokal najboljšega na tem turnirju prejel tudi leta 2008 in 2011, tokrat pa se moral posloviti v osmini finala. Enaindvajsetletni Avstralec ga je z močnimi servisi presenetil, nanizal je tudi 14 asov in tako nad Srbom slavil še drugič v kratkem času.


"Moj niz zmag tukaj je bil neverjeten, nanj sem ponosen. Enkrat se je moral končati, na žalost se je to zgodilo danes," je dejal Đoković. "Dobro sem se počutil in dokazal sem, da sem sposoben večkrat premagati Novaka," pa je menil Kyrgios, ki je Srba presenetil že v četrtfinalu Acapulca v začetku marca.

Deveti nosilec Švicar Roger Federer pa je bil tokrat boljši od dolgoletnega konkurenta, Španca Rafaela Nadala, ki je bil v Indian Wellsu peti nosilec. Švicar se je v 36. medsebojnem dvoboju preboja v četrtfinale veselil po zmagi s 6:2 in 6:3. Prvič po letu 2004 sta se igralca na tem turnirju srečala prej kot v četrtfinalu.

Značke: tenis, sta

Članki iz rubrike