evropski parlament Svet24.si

Evropski poslanci ob plači upravičeni do ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

zoran jankovic PL Reporter.si

Omrežje velike mestne družine: To so pripadniki ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

super-par, indira-ekić, matic Njena.si

Indira Ekić potrdila, da bo postala mamica

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

STA/zu
STA/zu
0 21.12.2014 14:41:25

Maze: Super zadovoljna

Reuters
Tina Maze je superveleslalomu v Val d'Iseru končala na tretjem mestu. Pred njo sta se uvrstili Avstrijki Elisabeth Görgl in Anna Fenninger, razlike med vodilnimi pa so bile izjemno majhne.

"Zelo dober dan, sem super zadovoljna z današnjim izidom. Takoj po tekmi se počutim prazno in občutljivo, moja občutja precej nihajo. Toda naredila sem največ, kar sem mogla, in sem zadovoljna. V zgornjem delu sem imela pol sekunde zaostanka, na tem mehkem snegu v tem delu ne najdem pravih občutkov, tako kot jih nisem že v soboto na smuku," je po preizkušnji povedala Tina Maze, ki je pred nadaljevanjem svetovnega pokala še vedno prepričljivo vodilna v skupnem seštevku.


"Na startu mi je ušla palica iz prostora zanje. Drselo mi je in se nisem mogla dobro odriniti. Toda smučala sem dobro in dosegla lep rezultat. Že ves teden si prvim, še ta teden zdrži, da se potem v premoru napolnim. Sem iztisnila vse iz sebe, kar je šlo. Sedaj me čaka malo počitka. Glede na to, koliko energije sem imela danes in včeraj, ko sem bila s povprečnim smučanjem osma, je dober vikend za mano. Tudi danes sem si želela zmage, smučala sem bolje, kot dan prej. Bilo je tesno, razgibano in za mano je lep nastop," je dodala Mazejeva, ki bo božične praznike preživela v krogu družine in prijateljev.

Članki iz rubrike