podgana Svet24.si

Po podgani v konzervi rjavega fižola se je le ...

Ptuj, zadolzevanje_3_delo na cesti Svet24.si

Zakreditirani do leta 2040, kaj bo z novimi ...

andrej zubicki zubitsky bobo Necenzurirano

Ruski oligarh prodaja Slovensko industrijo jekla

vila arboretum-pl1 Reporter.si

Hiša Joca Pečečnika na vodik? Bogataš gradi ...

cene prevc pm Ekipa24.si

Ne le Nika Vodan, še ena sanjska poroka v ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

doncic 11 Ekipa24.si

Ni videti dobro! Dončića posneli, ko je korakal ...

zu
zu
0 02.03.2015 14:12:31

Andrea Massi: Tina je vedno boljša

Arsen Perić
Z današnjim drugim mestom svoje varovanke Tine Maze je bil zadovoljen tudi vodja ekipe Team to aMaze Andrea Massi. Sicer ga niso navdušile izgubljene stotinke v zgornjem delu proge na samem začetku, kjer je Mazejeva izgubila največ, ga pa je tokrat zadovoljila proga in nova vrhunska uvrstitev v borbi za veliki kristalni globus.

Dvakrat v dveh dneh se je pred Mazejevo prebila Avstrijka Anna Fenninger, ki je trenutno res v vrhunski formi. Po dveh dneh čakanja in odpovedi tekem zaradi slabe vidljivosti, je Mazejeva zabeležila dve drugi mesti in pred Fenningerjevo ohranila 44 točk naskoka. Pred Banskim je prednost Korošice znašala 84 točk.

"Zadovoljni smo s tem drugim mestom, a moram še pogledati, kaj se je zgodilo prvih 16 sekund, kjer smo izgubili tekmo. Ampak Tina je v primerjavi z zadnjimi tekmami vedno boljša in to je okej," je nastop Mazejeve po superveleslalomu v Banskem ocenil Massi.

massi gw
Grega Wernig

Massi je bil po odpovedanih petkovi in sobotni tekmi ter ob težkih pogojih ter težavah z vidljivostjo na nedeljski kombinaciji tokrat precej bolj zadovoljen s pogoji in progo.

"Končno so bili pogoji dobri, tudi s progo so bili končno uspešni in je bila tekma regularna," je dejal Massi in potrdil, da je Anna Fenninger trenutno res hitra smučarka in da bo boj za skupno zmago težek vse do konca sezone.

massi gw
Grega Wernig

PRIPRAVLJENA NA BOJ
"Anna je prav gotovo hitra, če ne bi bila, ne bi bila danes in včeraj prva. Treba bo analizirati, zakaj smo toliko izgubili v zgornjem delu tudi včeraj. Pristop je bil gotovo dober, potem ko so slabe tri tekme pustile posledice. Ampak vidim, da je zdaj Tina spet pri stvari in pripravljena na ta boj, ki bo do konca," je povedal Massi.

Njegovo ekipo tako kot tudi ostale zdaj čaka selitev na naslednje prizorišče, v nemški Garmisch-Partenkirchen. "Za nas zdaj sledi klasičen program, takoj gremo na naslednje tekme, kjer je naša želja zmaga," je zaključil Massi.

Članki iz rubrike