zdravnik Svet24.si

V Sloveniji kronično primanjkuje družinskih ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

sumi stanovanje xx Necenzurirano

Omejitev AirBnB brez stanovanjske politike je le ...

janez-janša-sds-nov-konferenca Reporter.si

Janšev strel v koleno? Zaradi SLS lahko ostane ...

sesko 24 pm Ekipa24.si

Šeško znova tresel in to kako!! Poglejte ta ...

Rod Stewart Odkrito.si

FOTO: Rod Stewart ujet v Ljubljani: “Resnično ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

su
su
4 10.12.2016 20:22:14

Jaz sem Domen in on je Peter (video)

Profimedia
Po velikem uspehu je Domen predvsem za poljsko televizijo povedal marsikaj zanimivega.

"Mislim, da je to posebna zmaga. Uspela sta mi dva zelo dobra skoka. Ne smemo pa izzivati za prihodnost, v smislu, kaj bomo še, kaj se še da popraviti. V bistvu sem se že kar navadil na tole, lepo bi bilo, da bi šlo tako še naprej, a tudi, če bo slabše, bo vse v redu. Občutki so dobri, najbolj pomemben pa je napredek," je o novi zmagi dejal mlajši Prevc. Tokrat je kot nosilec rumene majice skočil zadnji, kar pa ni pomenilo dodatnega pritiska: "Čeprav skočiš zadnji, ne smeš razmišljati o tem, da imaš več časa do starta, ampak da imaš več časa za pripravo na skok."

Potem je odšel pred poljsko kamero. Poljaki seveda sploh ne morejo verjeti, da se je pojavil še eden Prevc, ki premaguje vse. "Za zmago ni skrivnosti, samo trdo delo." Mnogi menijo, da je bolj gibljiv kot ostala brata. "Da mislim, da moja brata nista tako gibljiva kot jaz. Rad se pretegujem in zato sem toliko gibljiv. Glede Ceneta pa se bo odločil trener kdaj se bo pridružil A reprezentanci. Ne vem pa, zakaj me toliko sprašujete o Petru. On je vsoj človek, jaz sem svoj. Jaz sem Domen in on Peter. 


Nastope finalistov je ocenil tudi glavni trener Goran Janus: "Čestitke Domnu, opravil je dva vrhunska skoka in trenutno je v odlični formi, tako da stvar deluje. Jurij je izboljšal nastop v finalu, Peter pa ga je 'biksal'. Prvi skok je bil pozen, drugi prezgoden in enostavno ne gre. Očitno bo potreben čas po padcu v Kuusamu."

Članki iz rubrike