hiša 5 Svet24.si

(Foto) Tako lepe hiše bodo dobili namesto ...

Shonda Rhimes Svet24.si

Shonda Rhimes zaradi groženj prisiljena v selitev

sergej racman Necenzurirano

Eden najbogatejših Slovencev je v zaporu. ...

klemen jaklic ustavno sodisce Reporter.si

Branilec Janeza Janše: takšne argumente najde ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

Pogled, ki pove vse! Odkrito.si

Meghan - ljubosumni izpad? Ženski ukazala, naj se...

Luka Dončić Ekipa24.si

Dončič je kralj! Vsi se posebej pripravljajo na ...

su
su
215 11.12.2016 18:12:41

Domen okrcal medijsko logiko po 'vrnitvi' brata Petra

Profimedia
Po prvem in šestem mestu Domna Prevca, mešanih skokih Petra in nastavki spodbudne forme Jurija Tepeša v Lillehammerju slovenska reprezentanca z mešanimi občutki potuje v domovino, kjer bo trenirala do odhoda v Švico.

S precej dobrimi občutki Norveško zapušča Domen Prevc, ki je ubranil rumeno majico in v enakovrednih razmerah pokazal daleč največ med vsemi skakalci. No, v nedeljo mu razmere niso šle najbolj na roko.

»Ravno dan prej smo govorili, kako 'fajn' so vremenske razmere, kako poštene. Kako se je vse izšlo, a smo se očitno takoj zarekli za nedeljo," je pokomentiral Domen, ki je imel v finalni seriji najslabše razmere. Zaradi vetra v hrbet je dobil pribitek kar 19,4 točke. Šesto mesto kljub vsemu ni slabo, zadovoljen pa je bil tudi Domen sam. 

"Z rezultatom sem vseeno zelo zadovoljen, saj smo blizu skupaj, kljub temu, da nisem napravil dobrih skokov in sem imel slabše razmere po številkah sodeč."

Beseda je naletela tudi na brata Petra, ko so mlajšemu dejali, da se je aktualni prvak z boljšimi nedeljskimi skoki vrnil med najboljše. Beseda 'vrnil' ga je precej ujezila. 

"Glede Petra pa, zakaj bi se vendar vrnil? Saj nikamor ni šel. Ne vem, zakaj zganjate paniko. Če eno tekmo ni zraven, pa že ni zraven. Ne razumem te medijske logike, četudi na petih tekmah zapored ni zraven, je še vedno izvrsten."

Članki iz rubrike