Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

rudiger Ekipa24.si

Genialno! Rüdiger vratarju Reala pomagal pred ...

andreja-špeh Njena.si

Andreja Špeh iz MasterChefove kuhinje na Japonsko

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

su
su
13 22.01.2017 18:55:19

Peter Prevc potrto in brutalno iskreno: Vse kontra, vse isto, vse tam, kjer ...

Reuters
Najboljši skakalec lanske sezone je odkrito spregovoril o dogajanju v Zakopanah.

"Po včerajšnjih zelo odličnih skokih so bila seveda pričakovanja za posamično tekmo kar visoka. Ampak zgodilo se je, kar se v skokih redno dogaja. Glava se je poigrala s telesom, zaradi česar sem napravil večjo napako, ki me je stala vidnejše uvrstitve," je bil zelo iskren aktualni lastnik velikega globusa. 

Nadaljeval je v podobnem tonu: "V finalu je bil skok boljši, ampak glede na prvi ponesrečen skok je razumljivo, da ni bilo tudi v drugo neke pretirane lahkotnosti, ki sem jo čutil včeraj na tekmi. S tem sem v zraku znova izgubil meter ali dva. Mogoče sem zaradi tega bil nezadovoljen, poleg tega pa sem imel še dobre pogoje v zraku." 

Nato pa je Prevc še bolj povzdignil glas (figurativno seveda) proti samemu sebi in temu, kar se mu dogaja: "Trinajsto mesto je ob pogledu na dosedanji potek sezone ravno tam, kjer sem bil. Skačem ali ne skačem, naredim premor ali ne, je na koncu vse isto. Trinajsto mesto je tako ..."

Ni ostalo pri treh pikicah, seveda je šampion vse skupaj še pojasnil. "Lahko bi dosegel kaj več. Treba je počakati, da vidimo, kaj bo naprej. V soboto je bilo vse dobro, na posamični tekmi spet vse kontra. Očitno je vse še malce črno-belo," je poudaril.  



Članki iz rubrike