nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

1715284723-172a1604-1715284697347 Necenzurirano

SD želeli rubiti vilo na Levstikovi. Han: ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Foto 1 Revija Stop

Maja Monrue: Še vedno verjame, da je v dvoje ...

doncic Ekipa24.si

Nastavite budilke: jasno je, kdaj bo Dallas igral ...

zu
zu
4 09.02.2017 17:32:51

Domen Prevc samozavestno popravil Gorana Janusa

Reuters
Slovenski skakalci so v tem trenutku že na Japonskem, kjer bodo jutri zjutraj že kvalifikacije za nastop na sobotni tekmi.

Saporo je bil v preteklih letih kraj srečnega imena za slovenske skakalce, saj so na zadnjih osmih tekmah kar štirikrat zmagali, dvakrat so člani moštva Gorana Janusa celo zapolnili vsa mesta na odru za zmagovalce. 

Tudi Domen Prevc je lani že okusil, kako je stati na stopničkah na skakalnici Okurajama, tudi tokrat pa se izkušnje zelo veseli, saj mu je tamkajšnja kultura zelo všeč, poleg tega pa kot pravi, "obožuje pekočo hrano." 

No, še na tiskovni konferenci v ponedeljek pa je imel Domen z Goranom Janusom simpatično razhajanje mnenj. Bolj kot ne je glavni trener pozabil pripisati zasluge še nekaterim trenerjem, ko je pohvalil svojo ekipo (Jani Grilc in Nejc Frank) za Domnovo varno in uspešno letenje na debiju v Oberstdorfu.

janus 2 gw
Grega Wernig

Sedemnajstletni mladenič je seveda vse to slišal in kasneje dopolnil Janusa. "Moram popraviti Gorana in spomniti še na nekoga, ki je poskrbel zame še pred trenerji, ki jih je naštel. Pri tem imam v mislih predvsem klubske trenerje in tiste v mladinski reprezentanci, kajne Goran?" 

Seveda smeha ni manjkalo, vse skupaj pa nakazuje, da v slovenski reprezentanci vladajo zares dobri odnosi pred nadaljevanjem sezone. 

Članki iz rubrike