Stanislav Štuhec Svet24.si

Kam je odšel Stanislav Štuhec? Svojci ga ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

asta-vrecko Reporter.si

Blamaža: levičarka Asta Vrečko namesto ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

kyle-marisa-roth Odkrito.si

Nenadna smrt znane TikTok vplivnice

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

gv
gv
3 26.03.2017 09:00:26

Čudovito: Kasai spoznal prikupni dvojčici, ki sta njegovi največji oboževalki! Nastala je še bolj prikupna fotografija (foto)

Nikola Miljković
V Planici smučarski skakalci ne navdušujejo zgolj s svojimi dih jemajočimi skoki.

Noriaki Kasai v Sloveniji uživa pravi zvezdniški status, v tem pogledu pa pav nič ne zaostaja za slovenskimi orli. To niti ne preseneča, saj je simpatični in zimzeleni japonski smučarski skakalec vedno in povsod dostopen.

Zdaj je to dokazal tudi v Planici, kjer bo danes na sporedu še zadnja tekma v smučarskih skokih v letošnji sezoni. Japonec bo tudi tokrat med kandidati za najvišja mesta, tokrat pa je navdušil ob planiški letalnici.

kasai

Družabna omrežja je namreč preplavila njegova fotografija v družbi dveh majhnih deklic oziroma dvojčic, ki sta si ga nadvse želeli spoznati. Še več, kako zelo ga obožujeta, potrjuje tudi dejstvo, da sta bili za pusta smučarki skakalki, zdaj pa sta dobili tudi najlepše možno darilo. Srečanje z Noriakijem Kasaijem in njegov objem!

"Planica uresničuje sanje. To leto prikupnima dvojčicama, ki sta obsedeni z gospodom Kasaijem. V času pusta sta bili Izabela in Vita smučarski skakalki," je poleg fotografije na svoji facebook strani zapisala Planica.

Značke: planica, kasai, noriaki

Članki iz rubrike