franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

Poleg britanskega škandala, Rebel razkriva tudi druga sporna povabila, vključno z 2-milijonsko ponud Odkrito.si

Kraljeva družina - Orgije in droga na zasebnih ...

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

ue
ue
1 10.03.2024 14:57:04

Uh, ta je pa močna! Andreja v joku omenjala tudi konec kariere...

Profimedia
Današnji slalom v švedskem Areju je prinesel veselje za Nejo Dvornik in veliko razočaranje za Andrejo Slokar in Ano Bucik.

Na slalomu je seveda zmagala ameriška zvezdnica Mikaela Shiffrin, ki je 'povozila' tekmice. Slovenke so bile vse v finalu, po prvi vožnji na 13., 14. in 15. mestu, na koncu pa je bila Dvornikova deveta, Slokarjeva 18. in Bucikova 21.

Tudi Slokarjeva, ki se je kljub vsemu uvrstila na finale 25 najboljših v Saalbachu, je bila zelo razočarana: "S tem dnevom zagotovo ne morem biti zadovoljna. Prva vožnja je bila solidna. To je vse, kar lahko povem o prvi vožnji. Druga vožnja pa je lep povzetek cele sezone - mučna. Moram priznati, da sem v tem trenutku zelo, zelo razočarana," je med jokom govorila Ajdovka in nadaljevala: "Te tekme so take, da pridejo občutki, da bi zaključila z vsem. Toda... Tako se počutim samo v tem trenutku. Ko pride slab dan, ko pride slaba sezona, je normalno, da te obhajajo take misli. Ampak, ne mislim nehati. Če nisem nehala takrat, ko sedem let nisem imela nobenega rezultata, tudi zdaj ne mislim nehati. Res pa je bila to zelo, zelo naporna sezona. Posebej zato, ker me deseta in petnajsta mesta res ne zanimajo. Zaradi tega je še težje. Ampak glede na to, da osem mesecev nisem stopila na smuči, je to normalen korak. Težko mi je vse skupaj sprejeti. Večkrat zgubiš, kot zmagaš, a gremo naprej. Ni predaje!"

Članki iz rubrike