franci kek Lady

Petru Vilfanu je dal banano

steven-tyler Svet24.si

Sodnik zavrnil tožbo proti Stevenu Tylerju

1683742138-dsc7401-01-1683742078843 Necenzurirano

Kenguru v togi ali zakaj Jaklič ne bi smel več ...

bogovic tomc zver Reporter.si

Skrivajo premoženje: razkrivamo nepremičnine, ki...

soudani hilal gw Ekipa24.si

Ojoj! Kaj je zgrešil veliki zvezdnik Maribora, ...

rudi-mlakar Njena.si

Rudi tudi v zunanjem svetu vse bolj priljubljen

doncic Ekipa24.si

Bo igral? Navijači Dallasa v skrbeh zaradi ...

nu
nu
1 12.03.2024 19:11:56

Slovenski Nika in Nika v boju za zmago, razplet pa - prava drama z neverjetnim koncem!

alesfevzer.com

Po prvi seriji je vodila Nika Kržnar, medtem ko je bila njena soimenjakinja in vodilna v skupnem seštevku svetovnega pokala Nika Prevc na tretjem mestu - a le z dobro točko zaostanka za reprezentančno kolegico. Na pomolu je bil torej spektakularen finale na prvi tekme druge postaje ženskega dela norveške turneje - dramatičen pa je bil tudi njegov razplet. 

Prevčeva je drobec razočarala in ob svojem nastopu ni zdržala napada dveh skakalk, ki sta bili po prvi serji za njo. Po pristanku je bila na tretjem mestu, na četrtem pa je dočakala nastop po prvi seriji vodilne Križnarjeve. Slovenska usoda glede stopničk je bila tako v rokah slednje - nato pa se je odvila prava drama. Ne samo da je Križnarjeva zgolj za 0,8 točke ostala brez mage, s tako minimalnim zaostankom se je celo znašla na tretjem mestu.  

V skupnem seštevku norveške turneje vodi današnja zmagovalka, Norvežanka Kvandalova, medtem ko je Prevčeva na tretjem mestu. S petim mestom je nekoliko zmanjšala svojo prednost pred Evo Pinkelnig v skupnem seštevku svetovnega pokala, a ostaja trdno v sedlu. 

Članki iz rubrike