stojnice, belvedere Svet24.si

Foto: Prodajalci okupirali istrske ceste, stojnice...

mladič srne trava Svet24.si

Foto: Za varnost živali na travinju je mogoče ...

1711036296-dsc9299-01-1711036248215 Necenzurirano

Od Žuglja do Žaklja: ko zloraba institucij ...

jansa orban budimpesta cpac Reporter.si

Klavrn zaton Janeza Janše: Hrvat Plenković je ...

anamarija lampic nico gross af Ekipa24.si

Slovenska zvezdnica z ostro kritiko smučarske ...

masterchef, 10 Njena.si

Teden dni premora za MasterChef Slovenija

jankovic hokej Ekipa24.si

Velike spremembe v zmajevem gnezdu! Novo ime ...

ou
ou
0 28.03.2024 11:14:31

Spoznajte skakalne šampione v Mercatorju!

Luka Vovk
Za nami je ena najlepših, najbolj uspešnih in najbolj čustvenih sezon v zgodovini slovenskih smučarskih skokov. Skakalni junaki in junakinje so nas iz tedna v teden razveseljevali in poskrbeli za številne uspehe, ki bodo večno ostali v spominu.

Nika Prevc je zakraljevala karavani skakalk in kot druga Slovenka dvignila veliki kristalni globus ter s tem poskrbela za zabavo v Planici. Na zmagovalni oder sta se uspeli prebiti tudi Nika Križnar in Ema Klinec, ki sta dokazali, da spadata v svetovni vrh. Tja so se redno uvrščali tudi skakalci, ekipa Roberta Hrgote je na svetovnem prvenstvu v poletih osvojila zlato medaljo. Timi Zajc je bil bronast, za povrh pa se je s Petrom in Domnom Prevcem, Anžetom Laniškom in Lovrom Kosom veselil šestih zmag v svetovnem pokalu.


Vrhunec pa je seveda prišel v Planici, kjer se je sezona zaključila s čustvenim slovesom najboljšega skakalca v zgodovini Slovenije. Peter Prevc je namreč pred manj kot tednom dni pomahal v slovo skokom, a to ne pomeni, da 31-letnega šampiona ne boste morali kmalu spoznati, z njim pokramljati in se fotografirati.

Že danes imate namreč vsi ljubitelji smučarskih skokov izjemno priložnost, da se odpravite v Mercator center Primskovo v Kranj in tam spoznate svoje skakalne junake. Najmlajši ljubitelji smučarskih skokov se bodo od 15. do 18. ure lahko preizkusili na Mali Planici – atraktivni skakalnici in za to prejeli tudi pravo priznanje. Vrhunec dogajanja pa sledi ob 17.30, ko se vam bodo pridružili Peter in Nika Prevc, Anže Lanišek, Nika Križnar ter drugi skakalci in skakalke. Skupaj se boste lahko družili, zabavali, fotografirali in se veselili. To je gotovo priložnost, ki je ne gre zamuditi, in Mercator vas vljudno vabi, da se dogodka udeležite in pri najboljšem sosedu podprete slovenske zimske šampione.

Članki iz rubrike