901596_f168_dragonja_promet02t Svet24.si

Poklukar nakazal, da obmejnih muk junija letos še...

toplotna črpalka1 Svet24.si

Obljubljal toplotne črpalke, vzel pa le denar

870457_151-vatikan Necenzurirano

Ko znani lobist pelje slovenske gradbince v ...

festival svobode gibanje svoboda zbiljsko golob pl Reporter.si

Golobovo napihovanje z dvema mandatoma, v katerih ...

doncic dallas Ekipa24.si

Dončić je razkril, kaj se dogaja z njegovim ...

masterchef Njena.si

MasterChef: Kje je sodnik Luka Jezeršek?

oblak danilovic Ekipa24.si

Takšnega Oblaka ne poznamo! Njegova izbranka je ...

zu
zu
0 10.04.2024 11:05:55

Norveški zvezdnik razkril nenavadno podrobnost zaroke z Mikaelo Shiffrin: "Vprašala me je, zakaj ..."

Pred dnevi sta se zaročila najboljša smučarka vseh časov Mikaela Shiffrin in norveški smučarski zvezdnik Aleksander Aamodt Kilde.

Ameriška alpska smučarka, ki je v letošnji sezoni zaradi hujše poškodbe ostala brez velikega kristalnega globusa, je po koncu sezone vendarle prišla do nekoliko drugačne glavne nagrade. Pred nekaj dnevi se je namreč zaročila z dolgoletnim partnerjem Aleksandrom Aamodtom Kildejem. Norveški smučar še vedno okreva po grozljivem padcu v Wengnu, zaradi globokih ureznin je moral takoj na operacijo, več tednov je preživel na invalidskem vozičku in bil popolnoma odvisen od drugih. Zdaj se je njegovo stanje vendarle izboljšalo do te mere, da spet razmišlja o vrnitvi na bele strmine. 

Še prej se je odločil, da Mikaelo zaprosi za roko, za norveške medije pa je razkril nekaj (nenavadnih) podrobnosti zvezdniške zaroke. Povedal je, da se je zgodilo v njunem stanovanju v Innsbrucku. "Ne, ni bilo kot v filmih. No, bila je bolj romantična komedija. Mislim, da Mikaela vsega skupaj ni pričakovala. Za to, da jo bom zaprosil, sem se odločil med ležanjem v innsbruški bolnišnici, ko je tako skrbela zame, sem vedel, da je prava ženska zame. Poklical sem domov in naročil prstan, ki mi ga je prinesel brat," je z razlago začel Kilde in dodal: "Bilo je zares zabavno. Ni razumela, kaj se dogajala, le stala je tam. Nato me je vprašala, ali ji ne bom nadel prstana, a sem ji rekel, da mi mora najprej odgovoriti na vprašanje, ali bi se poročila z mano. Bilo je res lepo in zabavno hkrati." 

Članki iz rubrike