Klemen Jaklič Svet24.si

Ustavni sodnik Jaklič trdi, da ni potreboval ...

Naj blok stoji na Pavšičevi ulici Svet24.si

Foto: Ponovno izbrali najlepši blok v Ljubljani

Damjan Žugelj Necenzurirano

Slovenski Watergate: tožilstvo zahteva preiskavo ...

zala tomasic Reporter.si

Janšev propagandist Tomašič zlorablja Nova24TV ...

mattias skjelmose Ekipa24.si

Groza! Tresočega kolesarskega zvezdnika so komaj ...

femme-fatale, femme-fatale-2023 Njena.si

Skrito v raju: Igralka blestela na fotografiranju ...

elsnik Ekipa24.si

Uh, kakšne besede! Kapetan Olimpije Elšnik po ...

Barbara Kavčič
Barbara Kavčič
0 29.10.2014 12:10:11

V središču praznične Ljubljane lučke in hokejisti

Grega Wernig
Ena od treh lokacij za decembrski Ice Fest je tudi Trg republike.

Še dober mesec je od datuma, ko si želi Olimpija v sklopu lige EBEL prirediti novo dogodivščino. Med 12. in 16. decembrom zeleno-beli še ne vedo, kje natančno bodo igrali tekme v ligi EBEL. Takrat so na njihovem sporedu obračuni z Grazem, celovškim KAC-em in Albo 19.

S predsednikom kluba Markom Popovičem smo govorili že prejšnji teden, a tudi zdaj nam ničesar še ni mogel potrditi. Pravi, da še vedno čakajo na razna soglasja od občine, lobiranje pa se bo nadaljevalo vsaj še dober teden dni. "Občina ima še dva tedna, da našo idejo sprejme ali zavrne. Pričakujem, da pa bomo odločitev mesta Ljubljane dobili sredi naslednjega tedna," nam je dejal Popovič.


ZAENKRAT ENA OD TREH
V hokejskih koluarjih so se že pojavile govorice o morebitnih lokacijah za Ice Fest, najglasneje se govori o Trgu republike. "Tako bom rekel, je med tremi kandidati," je našo informacijo potrdil naš sogovornik, a bil v nadaljevanju zelo previden: "Ker zelo hitro lahko vse pade v vodo, tega ne morem potrditi in reči, da bomo tekme gostili na Trgu republike. Zelo pazljivi ostajamo pri odgovorih, se pa trudimo, da se bo dobro izteklo. Seveda bi si želeli, da dobimo pozitiven odgovor, gre za res super lokacijo, a kot rečeno, dokler ne bomo dobili vseh soglasij, bomo previdni."

Spomnimo se, da je januarja leta 2013 Olimpija navdušila s prireditvijo Ice Fest na bežigrajskem stadionu, na začetku tega leta pa je obudila Sarajevsko Zetro.

Članki iz rubrike