sekolar, mizna krožna žaga Svet24.si

Zaradi nove omrežnine gospodarstvo na okope, ...

traktor Svet24.si

Tatvina traktorja - pozor, pomagajte najti tatu

1715949373-dsc06037-1715949336712 Necenzurirano

"Ne morem izključiti, da so na uradu vzporedno ...

jure bracko evita hanzic zvezdana lubej mediaspeed Reporter.si

Pravnomočno poražena NKBM: šlo je za tipično ...

viola Ekipa24.si

Diverzantska akcija: Viole v Ljubljani napadle ...

Kate se je odločila, da bo okrevala na res rajskem otoku Odkrito.si

Kate Middleton - okreva "skrita v raju!"

Scheffler 23 pm Ekipa24.si

Številka ena na svetu v lisicah! Ne boste ...

bk
bk
0 22.10.2014 13:31:44

Odgovor o Ice Festu v roku tedna dni

Arsen Perić
V ligi EBEL zeleno-bele že jutri čaka nov boj, ko v Tivoli prihaja Bolzano. Preden se osredotočijo na to tekmo, pa nas je zanimalo, če je kaj novega na področju organizacije nekaj tekem na prostem, o katerih je vodstvo Olimpije govorilo na začetku septembra.

Včeraj smo govorili s predsednikom kluba Markom Popovičem. Ta je na eni od tiskovnih konferenc dejal, da morajo ligi EBEL odločitev o morebitnem Ice Festu, ki bi potekal med 12. in 16. septembrom, sporočiti do 20. oktobra. Do tega še ni prišlo. "Še vedno delamo na tem dogodku, privabili smo že kar nekaj sponzorjev. Veliko je treba še narediti, mislim, da bomo lahko dogodek predstavili v roku tedna dni," je uvodoma dejal naš sogovornik.

Kaj hitro bo treba vodstvu razširjenega avstrijskega prvenstva podati odgovor, saj bi morali v primeru organizacije tekem na prostem prestaviti srečanje z Grazem, ki bi 31. oktobra namesto v Ljubljani potekalo v Gradcu. "Do konca tedna bomo govorili tudi s predstavniki Ljubljane, ki mora ta dogodek podpreti. A ne toliko v finančnem smislu, temveč v organizacijskem, da mesto zagotovi prostore in določi režim organizacije," je še dodal Popovič.

Članki iz rubrike