sveča Svet24.si

V hudi nesreči pri Jesenicah umrl 25-letni voznik

motorist, bruselj, sredinec Svet24.si

Ujeli predrznega fantoma, ki je policistom vestno ...

1687541884-dsc07123-1687541751687 Necenzurirano

Za Panvito nihče ne prižiga kresov

vila klemen jaklic PL Reporter.si

Razkrivamo: take so dimenzije luksuzne vile Klemna...

rogaska Ekipa24.si

Sporno poslovanje slovenskega prvoligaša pod ...

skrito-v-raju Njena.si

Skrito v raju: Ali Julija nosi lasuljo?

luka doncic dallas oklahoma pm Ekipa24.si

'Pretepeni' Dončić po težko prigarani zmagi ...

bk
bk
0 15.12.2014 18:35:45

Zmaji zadrsali na Trgu republike (fotogalerija)

Arsen Perić
Telemach Olimpija opravila prvi trening na igrišču pod milim nebom, zatem ledena ploskev ni bila primerna za igranje tekme v ligi EBEL U-18.

Malo pred 17. uro je danes moštvo izpod Rožnika le stopilo na ledeno ploskev, ki je bila v zadnjih dneh tema vseh hokejskih pogovorov v Sloveniji.

Fantje so bili na ledu, postavljenem na Trgu republike, dobro uro, prav vsi pa so po treningu zatrjevali, da je ledena površina v centru Ljubljane sijajno pripravljena in da je resnično nekaj posebnega drsati pred slovenskim parlamentom.

TEKMA EBEL U-18 ODPOVEDANA
Že danes si je njihov trening in prizorišče na sploh prišlo več kot sto ljudi, na Trgu republike pa je bilo na sporedu tudi prvo srečanje. V konkurenci lige EBEL do 18 let bi moči morali meriti Slavija in Jesenice, vendar pa so morali po ogrevanju in še pred začetkom tekme tega odpovedati, saj so sodniki ocenili, da ledena ploskev ni dovolj dobra, da bi srečanje v odigrali, kar vsekakor ni dobra napoved za jutri. 



Z MESTNIM AVTOBUSOM
Na prizorišče treninga so se zmaji danes pripeljali in tudi odpeljali z enim od avtobusov javnega prevoza, kar je še popestrilo njihovo izkušnjo na Pivovarna Union Ice Festu, ki naj bi se jutri le začel s tekmo s Celovčani, ki je na sporedu ob 19.15.

Če je zdaj vse, kar zadeva ploskve in ostalih elementov na prizorišču urejeno, pa sive lase vsem povzroča slaba vremenska napoved, saj ta za jutri napoveduje dež.

Če bi narava zmagala, bo tekma potekala v Tivoliju.

Članki iz rubrike